На Милена - с радио Star FM


На Милена - с радио Star FM

4850

Радио STAR FM ти дава възможност да спечелиш пътуване до гореща точка! Само един слушател на STAR FM ще спечели вълнуващо пътешествие в света на класическия български рок.

Играй и спечели – бекстейдж пас за юбилейния концерт на Милена в София! Всеки ден в предаването на Илияна Бойчева по STAR FM ще звучи част от песен на Милена и слушателите ще трябва да  довършат парчето. Всеки, който знае точните думи и ги изпрати на кратък номер 1925 или се обади на 02 817 58 58, ще участва в жребий за уникалната награда.  

Eкскурзията за късметлията ще започне половин час преди шоуто – специализиран гид, осигурен от STAR FM чака на служебния вход на зала Универсиада и ще преведе щастливеца през всички епохи на класическия български рок. Ще срещне вече изчезнали музикални видове като група Ера и ще мине през ледената епоха Ревю. В стаята на ветераните на революционното движение ще може да пипне Васко Кръпката, в залата на славата на живите легенди ще го посрещнат Ахат, а в отдела за модерно изкуство ще види мърдащите експонати Нуфри и Димитър Кърнев.

И накрая – този, който ще грабне бекстейдж паса, ще се наслади на едно питие от кетъринга на самата Милена. Фотоапаратът е задължителен, съветват уредниците на пътуването, защото няма да има забранен за снимане експонат! 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички