Над 30 000 души и повече от 23 часа рок на Midalidare Rock In The Wine Valley за 4 дни


Над 30 000 души и повече от 23 часа рок на Midalidare Rock In The Wine Valley за 4 дни

2607

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley беше обявено през 2019 година и трябваше да се проведе през 2020-а, но тогава светът се сблъска с пандемията и рок фестивалът в Долината на виното трябваше да бъде отложен и то не веднъж, а два пъти.

Въпреки всички трудности, свързани с логистика и смяна на групи, фестивалът се проведе - за радост на над 30 000 човека, които го посетиха за четирите дни между 14 и 17 юли и се насладиха на над 23 часа рок на световно ниво с Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond The Black, Shakra, The Broken Ravens и други.

Различните групи имаха и различни преживявания в рамките на фестивала. Едно от изискванията на екипа на Avantasia беше да имат възможност да посетят фитнес зала. За Within Temptation беше организиран специален тур във винарната за пенливо вино. Alestorm и The Dead Daisies бяха от бандите, които свободно се разхождаха из фестивала. Така изненадаха феновете, които не вярваха на личната си среща с тях, но най-близък контакт с всички имаше William Crane, вокалистът на Ugly Kid Joe, изгледа целия концерт на Judas Priest сред феновете. "Това е най-великата банда и най-великият глас", сподели той, пеейки с пълен глас парчетата на Judas (на снимката).

"Огромно благодаря на всички екипи, които работиха неуморно за провеждането на фестивала и най-вече искаме да благодарим на всички фенове, които бяха с нас през тези няколко години, вярваха ни и ни подкрепяха. Rock On!", споделят от организаторите.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley - на:

https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички