Няма илюзии, когато искаме!


Няма илюзии, когато искаме!

6983

Графа, Акага, Нора, Сантра и Кристо ще изнесат благотворителен концерт в Античния театър на гр. Пловдив.

Събитието е на 21 март.

В основата му е проектът "Няма илюзии, когато искаме”, организиран в подкрепа на 7-годишния Николай Банков от Пловдив. Малкият е в състояние на будна кома след претърпян инцидент миналото лято.

В изявата ще участват още П. И. Ф., Нора от "Мюзик Айдъл", рапърите Респект и младата певица Боряна БоневаБуба., съобщиха от "Монте Мюзик".  

Шоуто е по идея на младежката организация "Интерактив клуб" – Пловдив.

Средства за лечението на Ники ще бъдат набирани и чрез блатворителен търг, за който Графа предостави подарена му от любимо предаване декоративна свещ, Акага – последния сим албум с автографи. Певицата Светла Иванова, която наскоро стана майка, пък даде станалото популярно от клипа ѝ "Някъде там" плюшено мече.

Средствата, необходими за излекуването на момчето, са 50 000 лв. Организаторите разчитат на приходите от продажбите на билети за концерта за набирането на по-голямата част от сумата.

Цената на билетите е 10 лв.

"Всеки, който посети концерта, едновременно ще може да помогне на Николай, от една страна, и да изкара незабравима вечер с изпълненията на българските поп звезди в Стария град, от друга", обясниха организаторите.

През лятото на 2008 Николай Банков едва не се удавя, вследствие на което изпада в кома за 25 дни, която бива последвана от будна кома. Към настоящия момент той е в съзнание, но не може да говори, движенията му са силно ограничени и изпитва силни болки. За раздвижването на момчето е необходима рехабилитация в клиника в Израел. Лечението трябва да продължи пет месеца.

Цената за месец престой там е 30 000 американски долара.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички