Нов клуб отваря за тузари в София


Нов клуб отваря за тузари в София

7730

Най-луксозният и изграден по последен писък на модата клуб в страната – Playhouse, отваря врати в София на 11 януари, съобщиха от неговата управа.

Изграждането на новото място за забавление на богати и известни започна преди два месеца и вече е на финалната права. Домакините обещават да разтърсят нощна София не само със запомнящо се парти, но и да спрат дъха на гостите със сензационен, иновативен, суперлуксозен и изграден по последни тенденции клубен интериор.

Той е дело на дизайнера Юлиян Тахов.

Playhouse, наричан още изумрудения дворец на мечтите заради своя интериор, е най-новата инвестиция за милиони в досегашния нощен живот на София, която е в основата на изграждането на ултрамодерен и магнетичен дом на удоволствията и забавленията.

Тузарското място е разположено в сърцето на Студентски град, където нощният живот никога не угасва. Отговорният екип, който се грижи за изпълнението на проекта до последния детайл, наброява 150 души, издават от мениджмънта.

Заведението е разположенo на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общият капацитет е 1000 посетители. Цялостната визия е подчинена на най-новите технологии в комбинация с ръчна изработка на всеки детайл. Сензационната цветова гама е комбинация от изумруденозелено, наситен "императорски пурпур" и злато. Основният избор на багрите е повлиян от световните модни тенденции за 2011, при които зеленият цвят ще доминира на всички фронтове.

Стените и тавана са облечени в зелена кожа и велур в комбинация със злато  – мека, топла и фина тапицерия, изработена на ръка. Множество стилизирани елементи (хромови топки и лещи, създаващи отражения и насищащи пространството със светлина), арт аксесоари и модерни мебели дават усещане за стил и динамика на пространството, гарантират от управата на клуба, подчертавайки, че той ще  предлага пищност, лукс, разточителство и свобода на духа, усещане за вълшебен изумруден оазис с полъх от Ориента - комфорт за сетивата.

Общата площ е разделена на три обособени части: лаундж помещение, предоставящо възможност за уединение и минутки за отдих, главна зала с 3 овални бара и основна сцена, и ВИП-зона, за чиито клиенти гостуващите звезди ще извиват глас на специална сцена.

Предвидено е високотехнологичното ниво на озвучаването с мощност над 50Kw, ефектно осветление и специални лазерни ефекти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички