Нова ТВ посреща новото десетилетие с българска музика


Нова ТВ посреща новото десетилетие с българска музика

6210

"Нова телевизия" ще излъчи шоу на първия български фолклорен ансамбъл - Българе, гостувал на световноизвестното авеню Бродуей в Ню Йорк, в първите часове на 2011.

Родната формация разтърси Русия и САЩ и обра овациите на публиката в Румъния, Гърция, Швейцария, Холандия, Франция, Германия и много други.

В седем музикално-танцови картини разказвачът чужденец, изигран от големия български актьор Георги Черкелов, разкрива богатството и красотата на музиката, песните и танците от седем етнографски области - Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.

В спектакъла участват уникални солисти – талантливият Веселин Кузмов (гайда) и виртуозът Атанас Славов-Мравчо (цигулка). Впечатляващи са и изпълненията на звездата на българския фолклор - певицата Албена Вескова.

Зрителите на "Нова телевизия" ще имат шанса първи да гледат запис от концерта на Петя Буюклиева (на снимката) "Жена на всички времена" от 2.30 ч. За по-малко от два часа зала 1 на НДК се преобразява два пъти – като сцена за кабаре и място за рок. Както MySound.bg огласи, вокалистката представя най-добрите си песни в нови аранжименти в компанията на биг бенда на БНР, а след това - с Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project). Трупата на Нешка Робева, рок група Конкурент, Мая Кръстева, Ники Манолов и други млади таланти са сред гостите на концерта. Голямата изненада е първото появяване пред публика на сина на Петя, с когото тя изпълнява рок парче по негова музика (двамата на снимката).

Между двата музикални формата ще бъде показана романтичната комедия на режисьора Фред Шепизи - "I.Q. - коефициент за интелигентност".

Целият свят знае за гения Айнщайн. Но никой не е чувал нищичко за сватовника Айнщайн. Уолтър Матау прави една от най-добрите си роли като прочутия физик, който сега трябва да разреши доста по-дребен проблем - как да примами прелестната си племенница Катрин (Мег Райън) далеч от смотания й британски годеник Джеймс (Стивън Фрай) - право в ръцете на най-подходящия й любовен партньор – вятърничавия сладур Ед (Тим Робинс), работещ като обикновен автомонтьор. За да превърне неугледния работник в бляскав рицар, професорът ще трябва да приложи всичките си познания и хитрини.

Не подценявайте уменията на чичо Алберт, съветват филмовите критици.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички