Остава и Васил Найденов пеят на живо в Bailando


Остава и Васил Найденов пеят на живо в Bailando

6134

Музикалните дуети са подготвили изпълнения на Васил Найденов в благотворителното шоу Bailando по "Нова телевизия" довечера.

Певецът, който е и жури в предаването, ще направи и показно за участниците на живо с песента „По първи петли”. От края на миналата седмица Васил Найденов бе удостоен с почетния знак на президента на Републиката Георги Първанов. Това не е единственото отличие, което получава участник в благотворителното шоу. В журито на Bailando вече има и носител на орден „Стара планина”. Йорданка Христова получи изключителното отличие лично от президента на 22 октомври.

През новата седмица любимите поп изпълнения на поколения българи ще звучат в изпълнение на 8-е музикални дуети, които продължават с мечтите си в предаването. Към отбора на пеещите преди седмица се присъедини и Вики Терзийска от Мастило. Както MySound.bg вече съобщи, тя замести Маргарита Михнева до Крис Григоров. Прощъпалникът за новия дует бе повече от успешен, след като събра 28 точки от максимално възможните 30. 

Герои от приказни сюжети пък ще оживеят на сцената във вторник. Пипи Дългото чорапче, Пепеляшка, Червената шапчица и други любими герои ще бъдат оценявани как танцуват от балерината Маша Илиева, която ще е гост жури. В танцовата вечер зрителите ще видят и един от музикалните герои, но този път с цялата си група. Свилен и Остава ще забият на живо в приказната вечер.

Общо 15 мечтатели продължават участието си в Bailando. Миналата седмица зрителите на предаването се разделиха с пеещите Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят да построят втора наркокомуна в България. Последния си танц изпълни и тандемът Ширин Местан - Станимир Хасърджиев. Тяхната кауза - създаване на фонд за лечение на пациенти, събра по-малко гласове от зрителите в прекия им двубой с Дидо Мачев и Мира Мохамед. Симпатичният актьор и Мира затвърдиха позициите си като един от любимите отбори на зрителите, след като оцеляха миналия четвъртък.

Въпреки че не са на сцената на Bailando, всички участници имат банкови сметки на страницата на предаването (bailando.novatv.bg). До финала те остават отворени за желаещите да подкрепят каузите на мечтателите.

Bailando се излъчва от 20.00 часа всеки понеделник, вторник и четвъртък.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички