Парис Хилтън в Поверително от...


Парис Хилтън в Поверително от...

5138

На състоялите се наскоро годишни филмови награди на "MTV" звездата на „Поверително от...Сабрина Паризи се срещна със своята символична съперничка, но всъщност много добра семейна приятелка - Парис Хилтън.

Разговорът между двете ще бъде показан в "Поверително от..." между 11 и 11.30 часа тази неделя.

Специално за българските си фенове Парис изпрати най-сърдечните си поздрави и обеща скоро да гостува в предаването на "Нова Телевизия".

Сабрина вече показа своя нов дом в Бевърли Хилс и разходи зрителите из най-известните холивудските кино студия, като обеща да ги заведе и в други, различни, но не по-малко уникални места, както и да ги срещне с много холивудски звезди...

Юлия Юревич се чувства страхотно в новото си амплоа на светски репортер. Тази седмица тя не пропусна да узнае тайните на звездите у нас като се появи на партито на Мариана Попова. Предстои и интервю с Розалия Тинкова, която отново е в България и краси корицата на новия брой на списание "Ева".

В третия епизод на предаването ще има кадри от ревюто на дизайнера на Лени Кравиц в Холивуд. Пред камерата ще застане и самият Мерлин Кастел, наричан холивудския Галиано.

Феновете на Калин Вельов ще се насладят на уникална негова джем сесия, допълнена с кадри от създаването на първия му самостоятелен албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички