Петима щастливци ще се срещнат на живо с Машина времени


Петима щастливци ще се срещнат на живо с Машина времени

5019

Петима от най-запалените почитатели на руската рок легенда Машина времени ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице със своите идоли на 10 март, съобщават организаторите от "Degris".

Имената на победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий от общия списък на всички закупили билети от сайта и разпространителската мрежа на eventim.bg.

Броени часове преди концерта на групата в София, късметлиите получават шанс да спечелят Meet-and -greet pass и да се срещнат на живо със своите идоли.Световноизвестните звезди потвърдиха желанието си да зарадват българските фенове с вълнуваща среща навръх своя 40-годишен юбилей.

Тя ще се случи малко преди качването на музикантите на сцената на специално определено за целта място в зала 1 на НДК. Фронтменът на групата Андрей Макаревич и компания ще отделят по няколко минути на всеки от късметлиите.

Те ще разговарят с тях лично, да се снимат за спомен и да получат уникално колекционерско копие от новия албум на групата "Машины не парковать", с автографите на всеки от музикантите.

Всеки, закупил билет за юбилейния концерт на рок динозаврите на сайта на eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа (касите на НДК, мрежата на "Globul", магазини "Техномаркет", "Office 1 Superstore" и супермаркети "Пикадили"), попада автоматично в играта и списъка с участници за големия жребий.

Победителите ще бъдат изтеглени няколко дни преди събитието и публикувани на сайта заедно с информация как да получат своя уникален Meet-and-greet.

Групата обещава да зарадва българската публика с невероятно шоу, комбинация от кристален звук и мултимедийни визуализации. Рокаджиите ще забият на сцената както някои от най-големите си класики, така и песни, които не са изпълнявани през последните 20-30-35 години, а някои от тях - никога.

Билети могат да бъдат закупени на касите на НДК, на сайта на eventim.bg, в мрежата на "Globul", магазини "Техномаркет", "Office 1 Superstore" и супермаркети "Пикадили" на цени от 30 до 80 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички