Промоция за гостите на София за концерта на O. Children


Промоция за гостите на София за концерта на O. Children

4473

Както MySound.bg нееднократно информира, лондонската пост пънк/ню уейв сензация O. Children ще свири в клуб Mixtape 5 на 19 февруари, а съпорт е родната дарк уейв група Войвода (Voyvoda).

Концертът е последен от кратката европейска обиколка на британците и е единственият за Източна Европа за това турне, заради което очакваме и интерес от съседните ни държави, не крият организаторите Rawk’n’Roll.

По тази причина приятелите ни от Canapé Connection (улица "Уилям Гладстон" 12 А) отпускат специална промоция за почитателите на O. Children, които ще пътуват до София за събитието. Всеки техен гост, който покаже билета си за концерта, ще ползва 10% отстъпка от цените за нощувка в хостела. Предложението е валидно и за всички гости на столицата от други градове в страната, допълват от Rawk’n’Roll.

Вратите на клуб Mixtape 5 ще бъдат отворени в 19.30, а Войвода ще излязат на сцената в голямата зала малко след 20.00 часа. O. Children ще започнат около 21.30 ч.

Билети все още се продават за 22 лева в мрежата на Eventim (Orange, Germanos, Multirama, Office 1, Technomarket, Piccadilly, OMV, както и в централния им офис на улица "Граф Игнатиев" 22, ет. 2, ап. 3), в деня на шоуто ще струват 26 лева.

Линк към събитието във Facebook:

http://www.facebook.com/events/445863705461519/

Линк към билети в Eventim:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/o-children-sofia-club-mixtape-5-297967/event.html

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички