Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден

Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели


Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели

4215

Първите елиминации в "Африка: Звездите сигурно са полудели" предстоят в риалитито, което ще бъде излъчено в ефира на bTV на 23 септември.

В началото на свое пребиваване на Черния континент родните звезди бяха изправени пред редица предизвикателства, чрез които да си осигурят комфорта и най-необходимото за лагера в Ботсуана. Те трябваше да скачат с бънджи, да плуват в река Замбези, спускаха се по скали и летяха над огромни пространства, ровиха се в слонски екскременти и дори станаха жертва на измама. След поредица от изпитания в Замбия отборите на Георги Тошев и професор Пимпирев се присъединиха към този на Милена Славова (на снимката) в Ботсуана. А там ги очакват три различни вида предизвикателства – групови задачи (участниците се състезават помежду си, а победителят печели награда лично за себе си), индивидуални задачи (изпитание само за един участник, който има възможност да спечели нещо за целия лагер) и групови активности, с които опознават културата на Африка. Това включва прекарване на учебен час в типична африканска класна стая или строеж на африканска къща от пясък, слама и... кутийки от безалкохолно.

Първите дни в Ботсуана ще бъдат и последните за един от участниците, защото тази седмица предстоят и първите елиминации в "Африка: Звездите сигурно са полудели". От 23 септември до финала на шоуто всеки понеделник зрителите ще стават свидетели на процеса на елиминации.

Всички участници се събират заедно и очи в очи гласуват кой според тях трябва да напусне състезанието и защо. Събралият най-много гласове срещу себе си получава специална гривна, която трябва да носи в следващите дни. Всеки вторник предложеният за елиминация отправя предизвикателство към някой от останалите. Изборът му може да падне върху всеки, независимо дали предизвиканият е гласувал срещу него или не. Всяка сряда пък се състои дуел между предложения за елиминации и неговия противник. Този от двамата, който се справи по-слабо в задачата, или се провали в нея, напуска шоуто и Африка. На финала остават трима участници. Те ще се състезават в една последна битка в София в специално издание на живо. Единствено зрителите ще определят кой от тях ще се превърне в победител.

Довечера точно в 20.00 часа зрителите ще станат свидетели на това как родните звезди плачат, как хранят крокодили, на какви африкански животни се опреличават и кого искат да върнат у дома. Всеки един ще получи своето животно-символ, който ще бъде негов "пазител" до края на участието му в риалитито. След това идва ред на първата индивидуална задача, която ще бъде поверена на Емануела Толева. Дали тя ще се справи с дрането на коза и какво ще предизвика пороя от сълзи на участниците, ще стане ясно в първата част на двучасовия епизод в понеделник вечер.

Преди да пристъпят към елиминациите, участниците ще посетят и крокодилска ферма, където ще имат близка среща с опасните хищници. Звездите ще трябва първо да ги нахранят, а след това и да ловят с голи ръце техните наследници. Какъв емоционален шок или може би еуфория ще предизвика тази задача, кой ще е най-бързият сред участниците и каква награда ще спечели той за останалите звезди, ще стане ясно от епизода довечера.

За финал "полуделите" звезди ще трябва да изберат един от тях, който смятат, че трябва да напусне лагера и Африка. Задачата няма да се окаже трудна, тъй като един от тях вече е определен като "различен". Освен това изказва гласно и желанието си да се върне в България.

Има ли вариант, в който кандидатът за елиминации да промени решението си и кой ще изяви желание да бъде предизвикан на дуел, след като вече има номинация за елиминиране ще стане ясно в понеделник вечер по bTV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички