Първият вокалист на Епизод издаде DVD с тежък рок за ЧНГ


Първият вокалист на Епизод издаде DVD с тежък рок за ЧНГ

5168

Завърналият се от Италия Димитър Аргиров, син на фолклорната легенда Илия Аргиров, подготвя за феновете на тежкия рок нов DVD-албум, издаден с италианската му група Loghart.

Първият вокалист на Епизод, който владее техниките както на хард рока, така и на автентичния фолклор, удържа без музикална цензура новия си проект "Live At Rock Bar Fans", заснет по време на софийския концерт на формацията му на 25 септември.  

"Характерно за албума е, че е записан в малък клуб в много задушевна и приятелска обстановка и е направен по много естествен начин. Много искрено е всичко в този концерт и непринудено. Интересното е, че всичко е директно записано и не са правени никакви поправки при смесването, всичко е 100 % истинско", признава познатият в Италия като Дими Аргус музикант.

Дългокосият фолклорен и хеви метъл певец се завърна не само заради новия проект, а и за да празнува Коледа със семейството си. Малко преди празниците той шашна италианците, като призна в интервю за родните медии, че никога не е правил секс с италианка, защото това са най-киселите жени в света.

"Те и на мъжете си не пускат", заяви сензационно той и с това обясни невероятния успех на българки като Мишел Бонев например, които с непринуденото си поведение без проблем могат да станат любимки на мъжете от висшите етажи на властта.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички