RATM отвръщат на удара


RATM отвръщат на удара

5100

Рейдж Ъгейнст Дъ Машийн (Rage Against The Machine) поканиха продуцента Саймън Кауъл да бъде водещ на безплатен концерт, който смятат да организират догодина, за да отпразнуват победата си над ТВ шоуто X Factor в битката за песен №1 на Коледа във Великобритания.

Групата надви тазгодишния победител в шоуто след като феновете Джон и Трейси Мортър организираха Фейсбук група против лигавата музика на Коледа и призоваха любителите на истинската музика да си изтеглят парчето "Killing In The Name" на Рейдж Ъгейнст Дъ Машийн от 1992 година.

Лидерът на групата Том Морело (Tom Morello) се закани, че ще отпразнуват победата си в коледния чарт колкото се може по-яко и обеща безплатен концерт на феновете във Великобритания.

„Изобщо не се заблуждавайте, това си беше един политически акт! Това беше цяла една нация, която нанесе жилещ удар върху целия този изфабрикуван предварително поп, оглавяващ класациите. И победата на Рейдж над „X Factor” беше дело на Господ. Неслучайно времето така се влоши и попречи на хората да идат до магазините, с което да направи битката по-честна – понеже нашата песен даже не се продаваше в магазините за разлика от конкуренцията. Когато Пол Макартни (който се обяви в подкрепа на Рейдж – бел.ред.) и майката природа са единни в нещо, то няма как да бъде спряно!”, заяви Том Морело в типичния си революционен стил пред NME.

„Горди сме, че сме част от тази историческа победа, но още по-горди сме, че тя показа, че когато хората се обединят около една идея, те могат да постигнат всичко. Това е посланието от случилото се. Рейдж Ъгейнст Дъ Машийн бяха създадени за мигове като този”, добави китаристът.

„Поканихме Саймън Кауъл да бъде водещ на безплатния ни концерт и още чакаме отговора му. Той се е обадил великодушно на Джон Мортър да го поздрави за победата, сега и ни е чакаме нашето поздравително обаждане – все пак ние сме номер едно!”, така Морело коментира новината, че предния ден Кауъл е поканил организаторите на кампанията Джон и Трейси Мортър да работят за неговата компания. 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички