Рик Райт (Пинк Флойд) завеща всичко на децата си


Рик Райт (Пинк Флойд) завеща всичко на децата си

5716

Покойният пианист на Пинк Флойд (Pink Floyd) Ричард Райт (Richard Wright) е завещал огромната част от своето богатство на децата си, но не е оставил в завещанието си и стотинка на никоя от трите си бивши жени.

Клавиристът, който почина на 65 г. от рак през септември, 2008 г. е натрупал през годините състояние от 36 милиона долара.

Според завещанието повечето от тези пари Ричард Райт оставя на първородния си син Джеймс (42 г.), дъщеря си Гала (39 г.) и сина си Бен, роден само година преди смъртта му.

Трите му съпруги, включително последната – Милдред, която се разделя с музиканта месеци преди кончината му, не получават и стотинка, твърди британският вестник „Дейли Мейл”, който се е добрал до копие от завещанието.

Смята се обаче, че трите му бивши жени са уредили финансовите въпроси още при раздялата си с Райт. Нито една от трите не е оспорила завещанието.

Като истинска рок звезда Ричард Райт е оставил настрани 30 000 долара, с които приятелите и семейството му „да се повеселят в негова памет”, а организацията на партито е поверил на двете си големи деца. 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички