Рокът със собствена телевизия у нас!


Рокът със собствена телевизия у нас!

6044

Телевизия T-Rock TV гарантира истински рок 24 часа в денонощието и специализирани предавания, посветени на различните стилове.

Тя ще стартира с разнообразен, но винаги истински рок, акустични (unplugged) концерти на български групи и специализирани предавания на 10 февруари, обявиха от екипа на медията, обещавайки за покажат многото лица на рок музиката и да работят в подкрепа на рок сцената у нас.

Новата музикална телевизия ще представя рок културата от последните четири десетилетия - класически рок и хеви метъл, алтърнатив и инди рок, пънк, мейнстрийм и други. T-Rock TV активно ще подкрепя българската рок музика, без да се страхува да освети ъндърграунд културата у нас.

Програмен директор е Евелина Павлова - човек с дългогодишен опит в музикалните електронни медии. Тя е била програмен директор на радиостанциите Mila Gold, FM+ и Star FM, а сега приема проекта като ново предизвикателство и вярва, че рок музиката има много лица и феновете ще се радват да ги видят.

"T-Rock TV е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на TMG. Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас", сподели Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на TMG.

Екипът на T-Rock TV вярва, че рокът е музиката, която има силата да обединява и разчита на активна комуникация с феновете и колегите от останалите рок медии.

T-Rock TV ще се разпространява в основен пакет на водещи телекомуникационни (кабелни и IPTV) оператори.

Още - на:

http://www.trock.bg

http://www.facebook.com/trocktv

http://www.twitter.com/trockbg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички