Саундтракът на Сексът и градът излезе на музикалния пазар у нас


Саундтракът на Сексът и градът излезе на музикалния пазар у нас

7322

Саундтракът на "Сексът и градът" ("Sex And The City") вече е и на българския музикален пазар.

Издаде го "Вирджиния Рекърдс", представител на "Decca Records" у нас. Парчетата са към пълнометражната версия на сериала.

Саундтракът е създаден от Салаам Реми (работил с Ейми Уайнхаус, Нас и Фюджийс), а задачата, дадена му от продуцента на филма Майкъл Патрик Кинг, е била „да напише музиката за най-добрия филм за любовта”.

Реми написва чисто ново парче, което открива албума. Това е "Labels Оr Love” и е изпято от Фърги – дамата на Блек Айд Пийс.

„Израснах със сериала „Сексът и градът”. Имам и много приятелки, с които се случи същото. Имахме чувството, че героини са наши познати и това да бъда част от този проект, за мен е наистина страхотно. Аз съм голям фен на шоуто и съм наистина поласкана, че ме поканиха да участвам”, споделя вокалистката.

В проекта са включени ново парче от носителката на "Оскар" - Дженифър Хъдсън, която във филма изпълнява ролята на личната асистентка на Кари Брадшоу. Песента е написана от МС Джак Сплаш и Сий-Лоу Грийн от Нарлс Баркли. Според Кинг това парче „няма как да не те накара да затанцуваш”.

В албума е и един от най-големите хитове напоследък– "Mercy" на Дъфи. Още с появяването си тя беше определена от медиите за „новата Дъсти Спрингфийлд”. Нарекоха я и Ейми Уайнхаус на 2008, защото завладя класациите още със своето появяване. "Mercy" стана N 1 сингъл по продажби, N 1 сингъл по ротация, а албумът й “Rockferry” (2008), моментално оглави и чарта за албуми.

Колекцията предлага още изпълнения на Индиа.Ари, Ал Грийн, Джем, Джос Стоун, Нина Симон, Рън ДиЕмСи, Каскейд.

“Надявам се, че този саундтрак ще създаде специални спомени на феновете, ще им помогне да запомнят филма за любовния живот на любимите им героини – Кари, Миранда, Шарлот и Саманта”, споделя Кинг.

Основната тема към ТВ сериала е на Груув Армада.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички