Сцената на Bailando отесня


Сцената на Bailando отесня

5286

Пет музикални дуета ще очакват зрителски гласове в Bailando довечера.

Причината за стълпотворението от пеещи на сцената е заради еднакво високите оценки, които повечето от тях събраха. Така с 26, при максимално възможни 30 точки, се оказаха каузите на Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят за създаването на втора наркокомуна в България, също и Дидо от D2 и Богдана Митова, които пък искат да построят къщички за хора с увреждания в Павел баня. Дидо и Богдана вече получиха подкрепа от общината, която им предостави безвъзмездно терен.

Иво Инджев и Теодора Недялкова, които без грешка се справиха с етно изпълнението си в понеделник, събраха също 26 точки. Журналистът и партньорката му ще трябва за втори път да убедят зрителите, че тяхната кауза – лечение за брата на Теди, трябва да продължи в Bailando. До тях, отново с фаталните тази седмица 26 точки, ще застане мечтателската двойка на Иван Лечев и Даниела Събева от Ловеч. Каузата на Даниела е да построи защитено жилище за хора с психически увреждания с цел интегрирането им в обществото.

Илия Луков „гръмогласно” ще подкрепи каузата на Краси Каракачанов и Рада Рачева, която мечтае да осигури дом за деветчленното си семейство. Гласът от РодопитеНиколай Славеев, идва специално за да даде рамо на каузата на  Иво Инджев и Теодора Недялкова. 30-годишната дама с професия на одитор е от Търговище и събира средства за лечението на своя брат.

Ширин Местан и Станимир Хасърджиев, чиято кауза е създаване на фонд за лечение на пациенти, объркаха стъпките на последния си танц във вторник и си подсигуриха втори опит на сцената на мечтите в четвъртък. Построяването на център за възстановяване и развитие на стволови клетки, кауза зад която застават депутатката Калина Крумова и Александър Бонев, също ще търси подкрепата на зрителите.

Гласът на зрителя ще бъде решаващ за това кой да си тръгне и кой да продължи на сцената на мечтите в Bailando. Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците.

Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички