Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Снимка на 4-годишния Веселин Маринов във Фейсбук


Снимка на 4-годишния Веселин Маринов във Фейсбук

4686

Маги Халваджиян като 4-годишен малчуган, Драго Симеонов – като Супермен, Дивна като малка каубойка, Любо Киров на третия си рожден ден и Веселин Маринов като 4-годишен джентълмен.

Така изглеждат лицата на "Големите надежди", пуснати в социалната мрежа Facebook. Както MySound.bg вече извести, стартът на шоуто по Нова е в 20.00 ч. на 12 март.

В очакване на началото,  жури, водещ и продуцент смениха профилните си снимки с кадри от детските години, в очакване да се срещнат с най-талантливите малчугани на България.

На 4 години Маги Халваджиян бил страстен почитател на детската градина. Именно там отбелязва и своя четвърти рожден ден – с торта и голяма кукла до себе си. "Това беше любимото ми място. С голяма мъка си тръгвах от там в края на деня – явно от малък съм бил доста социален", с усмивка разказва историята на снимката продуцентът.

https://www.facebook.com/magi.halvadjian.7?fref=ts

В профила на Драго Симеонов пък се смее Супермен – така изглежда водещият на 6 години, облечен в тениска на известния герой, с любимите си сини тиранти и един зъб по-малко. "През онова лято се научих да плувам, но по-важното - разбрах какво точно представляват супергероите. Вече не мога да плувам, но другото не съм го забравил",  припомня си Драго.

https://www.facebook.com/dragomir.simeonov.5?fref=ts

Четиригодишният Веселин Маринов (на снимката) отправил поздрав по случай 8 март на любимата си майка, за която и до днес споделя, че е най-добрият човек, когото познава, и че е благодарен за възпитанието, което му е дала.

https://www.facebook.com/veselin.marinov.official

Каубойска снимка от не толкова далечното си детство сложи в социалната мрежа Дивна. Спомня си, че кадърът е направен по време на празнество в детската градина и сред множеството момичешки тоалети само нейният бил като за момченце. "Много се ядосвах заради това, но сега като погледна снимката си казвам – добре, че не съм била облечена като останалите... този костюм е по-добър!", признава порасналото дете чудо.

https://www.facebook.com/divnastancheva

Черно-бял студиен кадър от третия рожден ден на Любо Киров замени актуалната му профилна снимка във Фейсбук. На нея малкият изпълнител е пременен с минигащеризон и тържествено е застанал до празнична торта.

"На голямата сцена човек трябва да бъде като децата – емоционален, честен и открит. Когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с необходимото уважение", с това обещание известният  поп изпълнител и текстописец пое предложението да се изправи пред най-талантливите пеещи деца на България.

https://www.facebook.com/lubo.kirov?fref=ts

Междувременно, певците от Фамилия Тоника се присъединиха към бенда на "Големите надежди". Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации ще влязат в ново амплоа – ще бъдат беквокали и ще застанат до малките кандидати, за да ги подкрепят.

Ден преди старта на шоуто и нетърпеливи от първата си среща с младите таланти, четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Твърдят, че били послушни деца, но едновременно с това не крият най-свежите си пакости. Такъв е примерът с Ева, която решила да се покатери на черница, облечена с чисто нова рокля. Не само че успяла да я изцапа, но за капак паднала от дървото право върху… прасе. Детството си Ралица свързва с диви индиански игри и лов на котки, които непременно били прибирани вкъщи. Драго пък споделя, че лудуването с първото му колело преобърнало иначе кроткия му детски нрав. За полупразните кутии с бонбони си спомни Милица, която тайно изяждала част от лакомствата, прикривайки старателно следите си.

Освен пакостите, четиримата помнят и първите си стъпки в музиката. В ролята на сцени често били използвани столчета, огради или други импровизирани места. Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово. По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече се изявявал в най-добрата рок група във Враца - Вестители. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор Бодра смяна, различни самодейни групи и, разбира се, Консерваторията.

Днес четиримата продължават да бъдат любимци на поколения българи, а вече ще споделят своя опит с най-младите таланти. Кои са надеждите обаче, които първи ще излязат на сцената на най-новото шоу на Нова? Медалист по бадминтон, млада рок група, любител на сладостите и обратното – почитатели на здравословното хранене, са само част от децата, които ще превземат сцената.

Кои песни са подготвили малките таланти за първия си концерт на живо? Готови ли са да се качат на голямата сцена и как ще се сработят с по-големите си колеги и утвърдени имена на българската музикална сцена?

Ще стане ясно от 20.00 ч. на 12 март.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички