Snowy Shaw и Mondo Generator събеседнци на Васко Катинчаров


Snowy Shaw и Mondo Generator събеседнци на Васко Катинчаров

571

Премиера на новите клипове на Nightwish, As I Lay Dying, Flotsam Аnd Jetsam и Serj Tankian предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 9 юни.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Mondo Generator (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказа Snowy Shaw за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Pantera и репортаж от италианския фестивал Frantic.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Mr. Big, ще видят как Butcher Babies правят кавър на Saweetie, класическата песен ще бъде на Machine Head, в Exotic ще бъдат представени Ater, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Jeff Scott Soto в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Within Temptation, Freedom Call, The Hellacopters, Nothing More, Charlotte Wessels и Strykers също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.

За повече информация - "Фрактура" във Фейсбук
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички