Соня Васи се съблече заради Гънс Ен Роузис


Соня Васи се съблече заради Гънс Ен Роузис

7583

Общо 34 кандидати от Варна продължават в следващата фаза на "Мюзик Айдъл" 3.

В продължение на два дни Мария, Фънки, Дони и Соня Васи бяха изнанадвани непрестанно от желаещите слава. Голяма част от тях отново изтърпяха критиките на Фънки, като повечето от момичетата напускаха залата със сълзи в очите. Момче беше изкарано с охрана, след като беше скъсано от журито, но минути по-късно нахлу отново в залата под предлог, че е получило аплодисментите на останалите и иска да бъде допуснато до следващия етап на шоуто.

Момиче, което си е направило пластична операция на носа, за да заприлича на Мадона, пък успя да се превъплъти в ролята на певицата и пресъздаде изключително горещи сцени от филма „В легло с Мадона”. Журито беше сюрпризирано и от нигерийско трио. Студент от африканската държава се яви на кастинга, подкрепен от двама свои сънародници, и успя да зарадва четиримата изпитващи. Част от мераклиите се опитаха да впечатлят Дони и Мария, като изпълняваха техни песни, а момиче дори подари плюшен лъв на поп-фолк певицата за дъщеря й.

Соня Васи загуби облог и трябваше да покаже прелестите си пред останалите членове на селекционната комисия. Рокаджийката заяви, че ако сред присъстващите кандадати има поне един, който може да изпълни парчето на Гънс Ен' РоузисSweet Child O' Mine”, тя ще се съблече.

Минути по-късно в залата влезе една от кандидатките и брилянтно изпълни песента. Така Соня беше принудена да изпълни обещанието си. По-късно русата красавица се разплака, докато в залата осемгодишната Ралица Добрева изпълняваше „Summertime”.

Малката варненка успя да впечтали журито с уникалния си глас, но заради възрастта си не беше допусната до театралните кастинги. Сред колоритните изпълнения бяха песента за „Питона, който гледа от гаража” и кандидат-наследникът на „Кен Ли” – “Give Me One Reason” на Трейси Чапмън, предложена на изключително смешен език.

Изненада за журито беше и изпълнението на актьорите Христо Мутафчиев и Филип Аврамов, които решиха да се явят на кастинга, докато минаваха през КК Албена по работа. Двамата изпяха песен от пиесата „Четири чифта пагони”.

В събота и неделя Етиен Леви, Георги Георгиев от Остава и Ясен Велчев от група Те ще отсеят най-добрите певци в Бургас. Те ще получат шанса да се явят пред Фънки, Дони и Мария на 2-и и 3-и февруари.

Към комисията в морския град ще се присъедини и Тони Димитрова, която ще е втората гост звезда в "Мюзик Айдъл" 3.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички