Спечели новия албум на Карлос Сантана!


Спечели новия албум на Карлос Сантана!

6127

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Изкушението този път идва от пребогатия каталог на Sony Entertainment/ "Вирджиния Рекърдс": двама от вас могат да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие от горещия диск на Карлос Сантана (Carlos Santana) "Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time".

Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

от колко години продуцентът на албума - Клайв Дейвис (Clive Davis), и Карлос Сантана са творчески тандем?

Очакаваме до 11.00 часа на 19 октомври.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com


Subject: Za igrata/ Santana

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

Само месец след официалната си поява "Guitar Heaven..." дава всички заявки, че ще е поредният проект, който ще се нареди сред класиките албуми не само на струнния корифей, но и на рока изобщо.

Като вече MySound.bg информира, дискът е е продуциран от Howard Benson, Matt Serletic, Клайв Дейвис и Карлос Сантана, които подбират известни парчета за китара и канят кого ли не за изпълнението на всяка една песен. Артистите варират от Chris Cornell (“Whole Lotta Love” на Led Zeppelin), India.Arie и Yo Yo Ma (в първия сингъл “While My Guitar Gently Weeps”), Pat Monahan (“DanceТhe Night Away” на Van Halen), Chester Bennington и Ray Manzarek (“Riders Оn Тhe Storm” на The Doors),  Rob Thomas (“Sunshine Of Your Love” на Cream), Scott Weiland (“Can’t You Hear Me Knockin’” на Rolling Stones), Chris Daughtry (“Photograph” на Def Leppard), Gavin Rossdale (“Bang A Gong” на T. Rex) до Nas (“Back In Black” на AC/DC), ветеранът Джо Кокър (Joe Cocker) ("Little Wing" на Jimi Hendrix) и други.  
 
Сантана
анонсира издаването на албума с ВИП-водещ Клайв Дейвис на събитие в Лас Вегас на 25 август и със звезден концерт, на който India.Arie, Chris Daughtry и Гевин Росдейл (Gavin Rossdale) се присъединиха на сцената към ветерана.
 
Повече от 40 години след първите шоута на Сантана Блус Бенд на Fillmore West в Сан Франциско като формация, подгряваща на Дъ Ху (The Who), през октомври 1967, съставът продължава да се откроява сред тези от първото Bay Area поколение, защото успява да отстои успеха в чартовете и да пълни стадионите по време на своите турнета.

Проектите на Сантана се покриха 20 пъти със злато и платина, придобиха и мултиплатинен статус, като се разпродадоха в над 90 милиона копия по света.
 
"Guitar Heaven..." дебютира на 5-а позиция в класацията "Топ 200" за албуми на "Билборд".
 
Така Сантана се присъедини към Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) като единствените музиканти с поне един албум в "Топ 10" през всяко десетилетие от 60-е досега. "Guitar Heaven..." е 29-и "Билборд" "Топ 200" албум на Карлос, 12-и "Топ 10" дебют за последните 5 години.

Важен е и успехът на музиканта в класациите по света – Нова Зеландия (#2), Канада (#3), Австралия (#5), Австрия (#5), Германия (#10), Франция (#11) и Великобритания (#15).
 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички