Стив Лукатър ще спи в президентския апартамент у нас


Стив Лукатър ще спи в президентския апартамент у нас

4861

За Стив Лукатър (Steve Lukather) е приготвен луксозният президентски апартамент в столичния "Кемпински Хотел Зографски". В менюто за вечеря на неговия екип са включени ястия от японската кухня в специални бенто кутии. От листа с напитки гостите са пожелали бяло вино, френски коняк и леденостудена бира "Туборг".

Китаристът ще свири в "Sofia Live Club" от 22.00 този петък по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис". 

Емблемата на легендарната група Тото (Toto) пристига у нас в деня на концерта. Това е второ посещение на големия музикант у нас след концерта на Тото, състоял се в зала 1 на НДК през 2000.

Струнният ас пристига от Букурещ с бенд от десет души. Той ще се качи на сцената с истински светила на световната музика. Това са кийбордистът Стив Уейнгарт (ученик на Джо Завинул),  барабанистът Ерик Валънтайн и басистът от Бразилия - Карлитос дел Пуерто, прочут от работата си със Стиви Уондър, Артуро Сандовал и много други.   

Шоуто им ще продължи около два часа, а в сетлиста за вечерта са композиции от последния албум на Стив - "Ever Changing Times" (2008), по-стари солови парчета на артиста, както и златни класики от ерата на Тото. Очаква се след предвидената програма големият китарист да направи джем сешън с импровизации, затова предварително не е фиксиран финален час на концерта.

"Нека публиката да се подготви за една изключително атрактивна вечер, изпълнена с много качествена музика, неповторими изпълнения и силен емоционален заряд", препоръчаха организаторите.
 
Виртуозният китарист се съгласи броени минути преди шоуто да се срещне с десет свои почитатели, които ще приеме в личната си гримьорна. Щастливците ще имат уникалния шанс да стиснат ръката на митичния музикант, да получат автограф и да се снимат с него за спомен.

След шоуто Стив Лукатър и компания заминават за Зайчар, Сърбия, където е поредният концерт от настоящото им турне.

Както MySound.bg вече отбеляза, интересът към събитието е огромен.

Броени дни след официалното им пускане в продажба билетите за концерта бяха почти напълно разпродадени.

Все още има единични бройки от ценните пропуски, които могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро", България, а също и онлайн на www.ticketpro.bg.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички