Стоунс на турне без Рони Ууд?


Стоунс на турне без Рони Ууд?

5343

Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) планират да тръгнат на турне през 2010 г. без Рони Ууд (Ronnie Wood), ако той не успее да скъса със зависимостта си към алкохола.

През 2008 г. Рони се раздели с жена си Джо след 23-годишен брак и след като аферата му с 21-годишната руска сервитьорка Екатерина Иванова беше раздухана от пресата.

През 2009 г. Ууд официално се разведе с Джо, а този месец приключи и връзката му с Иванова – след публичен скандал и арестуването му от полицията по подозрение за нападение над нея.

Рускинята го обвини, че е станал безконтролен алкохолик, а британският „Дейли Мейл” тези дни твърди, че и колегите му от Ролинг Стоунс са притеснени от проблемите му с алкохола.

Вестникът пише, че Стоунс може да не вземат Ууд на предстоящето си турне, ако не могат да му изкарат застраховка. Досега винаги бившата му жена успявала да го задържи трезвен за достатъчно време, за да може той да изкара турнетата на групата.

Мик Джагър винаги е разчитал на Джо да бъде неговия посредник за контакт с Рони – на нея разчиташе да го накара да работи, да го държи във форма, за да мине медицинските тестове, необходими за турнето. Без Джо Рони никога няма да може да тръгне на турне – там не може без застраховка, а застраховка без медицинско не дават. Винаги Джо е успявала да го прекара през всичко това. Цялата комуникация е минавала през Джо през годините и сега Мик просто си изми ръцете с Рони. Изглежда че той няма да може повече да се върне обратно в групата. Рони винаги си е бил малко отнесен и без Джо никой не може да се разбере с него”, твърди източник, близък до групата.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички