Суинг, рок-ен-рол и луди танци в Благоевград довечера


Суинг, рок-ен-рол и луди танци в Благоевград довечера

6418

След като потопиха София в суинг и рок-ен-рол еуфория, диджеите от The Smugglers Collective се пренасят в Благоевград за уникално по рода си парти.

Swing Fever ще се проведе в петък, 11 декември, в "Piano Bar Limited".

Специално за гостите на вечерта господата от The Smugglers Collective са подготвили експлозивен микс от най-доброто от суинг, рок-ен-рол, рокабили и ритъм-ен-блус музиката от 30-те години до днес. Тези отдавна забравени и събиращи прах музикални стилове набират отново скорост и стават все по-популярни сред жадната за танци младеж.

По време на Swing Fever ще звучат парчета на артисти като Elvis Presley, Johnny Cash, Cherry Poppin' Daddies, Wanda Jackson, Fats Domino, Ray Charles, Jackie Wilson, Buddy Holly, Brian Setzer Orchestra, Royal Crown Revue, Big Bad Voodoo Daddy, Duke Ellington, Nat King Cole, Louis Prima, Ray Collins Hot Club, Stray Cats и много други. Организаторите обещават много танци, страхотна музика и прожекции на черно-бели филми от 40-те и 50-те години на миналия век, които ще допълват ретро атмосферата.

The Smugglers Collective е колектив от 2-ма DJ-и, които организират превърналия се в традиция Swing Night в клуб „Строежа” в София. Тематичната вечер постепенно навлиза и в нощния живот на Варна и Пловдив, а сега дойде време завладяващата енергия и атмосфера на суинга да се превземе и Благоевград.

Затова не се колебайте, а започвайте да си упражнявате стъпките, вадете костюмите от гардероба и се гответе за парти!

"Swing Fever" ще започне в 22.30 h.

"Piano Bar Limited" се намира на адрес:

ул. „Тодор Александров” 23, Благоевград.

Резервирай си място на 0898 828 828.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички