Събраха 30 000 лева за Ники Банков в Пловдив през уикенда


Събраха 30 000 лева за Ники Банков в Пловдив през уикенда

5409

Благотворителното шоу “Няма илюзии, когато искаме” събра близо 30 000 лева в подкрепа на 7-годишния Николай Банков.

Събитието бе на 21 март в Панаирна палата N 14, Пловдив.

На сцената се изявиха Графа, Акага, Сантра и Кристо, Нора, Боряна БоневаБуба, Респект, П. И. Ф. и др.  Благородната кауза накара над 2000 пловдивчани да посетят концерта и всеки от тях да допринесе със своите 10 лв. за билет за набирането на жизненоважните средства за Ники.

Атмосферата в залата беше невероятна, българските звезди изнесоха страхотен концерт, който продължи към 3 часа. Всички пяха „Давам всичко за теб” и танцуваха на новия съвместен хит на Графа и Акага - „Диско парти”. Публиката от Града на тепетата удостои с бурни аплодисменти и пловдивските рапъри Респект, които направиха джем сешън с Акага, като представиха съвместния си сингъл с Боряна Бонева.

Нора от "Мюзик Айдъл" и Сантра показаха стил и заразиха всички както танци, така и с хитова. П.И.Ф. пък "разказаха" големия си хит „Приказка” на малкия Ники, който също беше в залата, макар и не през цялото време.

Удовлетворението на публиката и музикантите беше огромно, когато в края на вечерта се разбра, че само на концерта са събрани близо 30 000 лв. от продажба на билети, дарения в кутии на Български Червен кръст, и продажби на дискове на Графа и Акага.

„След успешната инициатива на "Интеракт Клуб" - Пловдив, е сигурно, че има достатъчно средства Ники да замине да се лекува в Израел”, сподели Краси Куртев от Акага.

„Много сме щастливи, че и ние като изпълнители помогнахме. Не мога да опиша с думи какво е чувството да помагаш с творчеството и изпълненията си за такива каузи. Ние, изпълнителите на "Монте Мюзик" и цялата компания, сме твърдо решени да продължим да подкрепяме такива инициативи и занапред. Сигурни сме, че и други ще се присъединят към нас”, допълни още той.

“Няма илюзии, когато искаме” са думи на Николай Банков, който в момента е парализиран след претърпян инцидент миналото лято.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички