The Force с Onslaught на Thrashing Mania XII


The Force с Onslaught на Thrashing Mania XII

3234

Onslaught ще изпълнят целия легендарен албум "The Force" на Thrashing Mania XII.

Шоуто - част от набиращата все по-голяма популярност поредица, ще се състои в столичния клуб R.B.F. от 20 ч. на 12 октомври.

Това ще бъде второ гостуване на британските траш метъл екстремисти в България. Освен култовия албум от 1986, групата обещава и всички свои хитове за родните фенове .

Специални гости са нашите Euphobia.

Билетите могат да бъдат закупени на цена 30 лв. в системата на Eventim. В деня на събитието пропуските отново ще струват 30 лв, поясняват организаторите BGTSC.

Onslaught са сред законодателите на траша във Великобритания. Албумите "Power From Hell" (1985) и "The Force" (1986) имат запазено място в колекцията на всеки заклет метален фанатик. Квинтетът продължава да издава качествени траш записи и до днес.

Основана като пънк банда в началото на осемдесетте години от китариста Nige Rockett и барабаниста Steve Grice, Onslaught постепенно се превръща в една от най-добрите траш компании от Острова. Скоростна ярост от трошащи вратове рифове, разпарящи сола и мощни песни нареждат горепосочените албуми сред класиките на европейския ъндерграунд.

След разпадането си през 1991, бандата отново се завръща през 2007 с "Killing Peace" - музикален еквивалент на удар в зъбите

През 2010 се задава новата глава в историята на бандата, когато е подписан договор с AFM Records от Германия за издаване на петия студиен албум.

"Той е изключително насилствен и ни връща обратно в нашето минало по много начини, но също така звучи много съвременно в своята цялост Просто не можем да чакаме да излезе на пазара и да започнем да го свирим на живо, защото този албум е написан за това, да смачква черепи", коментира Nige Rockett.

Още - на:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/thrashing-mania-xii-sofi-rbf-club-275742/event.html#

http://www.youtube.com/watch?v=awCa4NGxTIA

http://www.facebook.com/events/457415634299268/

www.bgtsc.eu

www.thrashingmania.com

www.facebook.com/thrashingmania

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички