Тихо, ама твърдо: Гранулом представят нов албум


Тихо, ама твърдо: Гранулом представят нов албум

5264

След като подлудиха сръбските фенове, рокаджиите от българската банда Гранулом се готвят за среща с родната публика.

Датата е 30 ноември, мястото - столичният бар-клуб "Адамс". И въобще няма да е тихо, въпреки че именно "Тихо" се нарича новият албум, който ще бъде представен от музикантите.

Спийд метъл бандата обещава здраво шоу. Не е изключено между авторските хард послания "Бесилката", "Измамна съдба" и "Белият вълк" да прозвучат и кавъри на Manowar, Slayer (Слейър) и други класици на метъла, без да си проличи, че пее жена. Вокалистката Надя Валентинова смята отново да надмине всички очаквания.

Изявата на Гранулом в столицата идва след два горещи концерта, които бандата изнесе в Ниш и в Белград наскоро.

"Тихо" съдържа 10 парчета по текстове на китариста Данчо Йосифов. Музиката е отново на Данчо, а аранжиментите са дело на цялата банда. Албумът се продава лично от музикантите, като може да бъде поръчан чрез фейсбук страницата и сайта на Гранулом. За тези, които живеят извън София, ще бъде осигурена специална доставка.

Гранулом е една от българските спийд метъл групи със здрави корени у нас. Съществува от 17 години, без променена концепция и цели. А именно – твърд метъл саунд с уникален женски глас. Бандата е основана от китариста Данчо Йосифов. През 1995 Надя Валентинова се включва като бас китаристка. С течение на времето неповторимата й бленда, която може да се изяви дори в парче на Слейър, я прави емблематичен вокал на Гранулом. Част от вокалната й история е втора награда на фестивала "Златният Орфей".

Гранулом са подгрявали легенди като Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и други.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички