Турнето Coca-Cola Happy Energy завършва в София довечера


Турнето Coca-Cola Happy Energy завършва в София довечера

6484

Финалът на турнето Coca-Cola Happy Energy е пред паметника на Съветската армия до Софийския университет довечера.

Специалната изненада за столичани е участието на Митко Кърнев и Дидо от D2 в караоке изпълнението на песента им „Аз и ти”. Всяко представяне на парчето във всеки град от турнето е филмирано и ще влезе в специалния видеоклип, който Coca-Cola ще подари на своите фенове, а пък телевизия The Voice ще излъчва.

Както MySound.bg писа, обиколката на родните артисти мина през 7 български градове от 4 октомври до сега. Успехът, който те пожънаха, е безпрецедентен, обобщиха организаторите на събитието.

Бургас направо скри топката на звездния отбор на Coca-Cola Happy Energy с невероятно топлото отношение и оглушителните аплодисменти, с които посрещаше всеки един артист на сцената. Многобройната публика на централния площад на града буквално избухваше в мощен рев на всяко изпълнение.

Стара Загора показа невероятна устойчивост и готовност за парти след като при почти нулеви температури препълни площада пред общината и се разтанцува до пълно разгорещяване. Публиката така се подпали от зареждащите изпълнения на Тома и групата му, айдълките Нора (на снимката) и Маги, хората от Гето Продакшънс (Ghetto Productions) и Жени Джамбазова, Тъч Даун (Touch Down), Скилър (SkilleR) и Слийпуокингз Крю (Sleepwalking Crew), Дийп Зоун (Deep Zone), Лора и Гуудслав (Goodslav), чаровните водещи на телевизия The Voice - Диди и Играта, както и денс кралицата Андреа Баника, че изконсумира цялото количество свежа Coca-Cola, която се раздаваше от специалните промо екипи.

Пловдив беше сериозно амбициран да застане начело в ранглистата за най-масово участие в караокето на открито и се изяви с над 10 000 ентусиазирани певци. Докъдето поглед стигаше, централният площад беше залят от море от хора, готови да пеят и да станат звезди във видеоклипа за събитието с изпълнението си на песента “Аз и ти”.

Вчера горещата точка на тура пък се наричаше площад "Георги Измирлиев" в центъра на Благоевград. С повишаването на температурата на възуха през последните дни се повишаваше и градусът на настроението, докато се стигне до пълен екстаз на благоевградските фенове, които бяха толкова настойчиви, че качиха два пъти на сцената любимците си Скилър и Слийпуокингз Крю. В Благоевград на сцената на Coca-Cola и The Voice се изявиха и фаворитите на местната хип-хоп култура - Протест (Protest). Те са участници в конкурса на Coca-Cola за училищна банда преди две години и бяха извикани да се присъединят към изпълнението на Гето Продакшънс.

Над 350 суперщастливци в градовете от турнето успяха да се уредят с пропуск за специалната зона на звездите, където се снимаха с някои от най-свежите родни музикални изпълнители. Те имаха и шанса да си направят самостоятелна снимка с Андреа Баника и да получат от нея подарък диск с компилацията "The Voice Party Hits" с личен автограф от звездата.

Навсякъде присъствието на тайните агенти на Coca-Cola предизвикваше небивал интерес и активност от страна на публиката. В момента, в който подобен агент биваше разконспириран, към него се протягаха десетки ръце, за да получат печат за най-интересното място – зоната на звездите.

Най-любопитните моменти от концертите и турнето - на сайта на Coca-Cola

www.coca-colatour.bg

както и във Facebook групата на The Voice радио и телевизия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички