Украинската прог/стоунър рок сензация Stoned Jesus отново в София


Украинската прог/стоунър рок сензация Stoned Jesus отново в София

1681

Една от най-популярните групи на съвременната стоунър/прогресив рок сцена, украинската Stoned Jesus, тръгва на източноевропейско турне през ноември.

Обиколката е под надслов "Heavy Resistance" и ще премине през Литва, Латвия, Естония, Полша, Словакия, Румъния и България.

Stoned Jesus се превърнаха в истинска сензация с втория си албум "Seven Thunders Roar" и химна "I’m The Mountain". Триото  превзе сърцата на младите фенове на тежкия алтернативен рок и свири в Европа пред препълнени клубове. София не е изключение – двата разпродадени концерта у нас през 2018 и 2019 година събраха стотици млади хора, които буквално отвяха украинците с горещото си отношение. Stoned Jesus вече са готови с нов албум, който ще излезе в края на годината и от който ще чуем песни за пръв път на живо.

Stoned Jesus идват с техните приятели от пост метъл бандата Vovk, с която делиха сцена при последния си концерт у нас през 2019 г. За трети път Stoned Jesus се доверяват на Rawk’n’Roll за концерта си в София, като домакин отново ще бъде клуб Mixtape 5. Датата е 19 ноември, а билети ще намерите в мрежата на bilet.bg. До 19 октомври цената им е 30 лева, след което ще струват 35. Броят на пропуските е ограничен и, ако има останали в деня на концерта, ще се продават по 40 лева.

https://bilet.bg/bg/events/stoned-jesus/3525

Stoned Jesus (на снимката) ще дарят голяма част от приходите от концертите си в подкрепа на Украйна и за благотворителни каузи в помощ на хората на изкуството там, които в момента не могат да упражняват професиите си.

Съдейки по предишните два разпродадени концерта на Stoned Jesus в София, организаторите препоръчват ранно закупуване на билети.

Линк към събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/630279888820522/

Stoned Jesus онлайн:

https://www.facebook.com/stonedjesusband
https://open.spotify.com/artist/23lyMLxYNPS15hpVvFNptR

Vovk онлайн:

https://www.facebook.com/vovkband/
https://open.spotify.com/artist/7oGyUy3x2uYjyBpqrxN6Qw

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички