Виж кой спечели безплатен пропуск за фестивала Sofia Rocks 2013


Виж кой спечели безплатен пропуск за фестивала Sofia Rocks 2013

4056

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе отново по предложение на нашите приятели от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (Balkan Entertainment Company) (BEC), организиращи четвъртото издание на
фестивала Sofia Rocks.

Както е известно, събитието ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 26 юли.

Двама късметлии получават безплатен пропуск за феста, в чийто афиш ще се изявят Rammstein, Bullet For My Vallentine (на снимката), Spineshank, Enslaved и Dorrn.

Имената на щастливците бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е продуцент на новия албум на Bullet For My Vallentine - "Temper Temper"?

Вярното е: Дон Гилмор.  

Честито на Николай Янев и София Христова!

Bullet For My Valentine - една от най-яките метъл банди от Острова, пристига у нас с чисто нов - и горещо акламиран, нов албум - "Temper Temper". Матю Тък (вокали, китара), Майкъл Паджет (китара, вокали), Джейсън Джеймс (бас, вокали) и Майкъл Томас (барабани) записват диска в Тайланд и Уелс.

Вторият проект на формацията - "Scream Aim Fire", се появява през 2008 и дебютира директно на № 4 в Billboard 200. Премиерата на третия албум - "Fever", е през 2010, дебютирйки на трета позиция в същата класация. Музикантите са продали над 1 милион диска само в Щатите и над 3 милиона в целия свят към днешна дата. Bullet For My Valentine е най-успешната група в категорията за най-добра британска банда на престижните Kerrang! Awards – с цели три победи!

Припомняме, че второто парти, подгряващо Sofia Rocks 2013, предстои в столичния клуб Rock It на 24 юли. Ще се изяви родният състав Crashbrake, който се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на сцената у нас. Групата - също като Rammstein, залага на пиротехниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще се представят и момичета от Sonya Pole Studio. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

В оставащите до събитието дни "нахален" Зи Робот пък превзема ефира на Z-Rock и ще раздава билети за феста. До 26 юли в ефира на рок радиото ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com. Двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване, ще бъдат определяни чрез жребий всеки делник в 18.30 часа.

Фестивалът се организира със съдействието на Kamenitza. Билети за Sofia Rocks 2013 - в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", онлайн - чрез www.eventim.bg.  Експресна доставка до 2 часа - през www.bgmenu.com  Повече - на:  www.facebook.com/sofiarocksfest www.becbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички