Звездни дами пеят на романтично караоке в мол София


Звездни дами пеят на романтично караоке в мол София

4090

Популярни дами и техните деца ще се включат в романтично караоке по повод премиерата на анимацията "Гномео и Жулиета" 3D.

Събитието е на сцената до билетния център на Cinema City (мол "София" на булевард "Александър Стамболийски) следобед на 25 февруари, петък.

Сред участниците са Ирина Флорин (на снимката), Ани от Антибиотика, Лара Береану, Ива Екимова, Радост Драганова, Ива Дойчинова и техните деца.                             

Водещ  ще бъде Иван Матев (Супер Любо). Ирина Флорин и Ани от Антибиотика ще помагат на ентусиасти да изпълняват хитовете им, а останалите дами, които не се занимават професионално с пеене, и децата им ще могат да се изявят на световноизвестни парчета преди прожекцията на 3D продукцията. Караокето ще включва любовни хитове, тъй като филмчето е забавна вариация на романтичната история за Ромео и Жулиета. Ще има изпълнения на Елтън Джон, Лейди Гага и Кати Пери (Katy Perry), тъй като тези изпълнители са сред участниците в саундтрака.

Всеки ще може да се включи в караокето, което няма състезателен характер. За смелчагите (дете или родител) са предвидени специални награди, осигурени от A Plus Cinema - официални разпространители на продукцията у нас, "Егмонт България" и радио FM+. След веселбата всички ще се отправят към кинозалата, за да видят лентата.      

"Гномео и Жулиета" се дублира от Емили Блънт (Emily Blunt), Джеймс Макавой (James McAvoy), Майкъл Кейн, Джейсън Стейтъм, Маги Смит, Доли Партън, Хълк Хоган, Патрик Стюърт, Ашли Дженсън, Стивън Мърчант, Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) и други. Pежисьор е Кели Асбъри ("Шрек" 2).

Саундтракът на Walt Disney, който е на пазара у нас чрез "Анимато Мюзик",  включва нови и класически песни на сър Елтън Джон (Elton John) и Бърни Тоупин (Bernie Taupin), както музика от Джеймс Нютън-Хауърд (James Newton Howard) ("Хубава жена", "Шесто чувство", "Беглецът"), бивш член в бандата на Елтън. С негови пиеси ще бъде озвучен и предстоящият филм Green Hornet.  

Изпълненията в "Gnomeo & Juliet" са 14. Сред акцентите в тях са две съвсем нови песни - "Hello Hello" и "Love Builds А Garden", както и римейкът на #1 хита на Елтън Джон от 1973 - "Crocodile Rock", но изпят в дует с Нели Фуртадо. Дискът включва не само пиеси на номинирания за "Оскар" композитор Джеймс Нютън-Хауърд, но и на Крис Бейкън.

Класическите записи на Елтън Джон са "Saturday Night’s Alright For Fighting", "Don’t Go Breaking My Heart" (дует с Кики Ди (Kiki Dee), "Bennie And The Jets", "Tiny Dancer" и "Your Song". "Винаги съм композирал заедно с Бърни. Той пише текстовете, а аз - мелодията, и ми харесва така. Филмът е голяма любовна история, много е забавен", обяснява знаменитият британец.

"Ромео и Жулиета" е една от най-великите любовни истории за всички времена", допъва той, който е и изпълнителен продуцент. "А пък градинските джуджета се радват на огромна почит в много страни по целия свят. Така решихме, че това е много добра идея", завършва музикантът. В продуценсткото кресло са Бейкър Блъдуърт, Стив Хамилтън Шоу и Дейвид Фърниш

Многократен носител на награди Tony®, "Грами" (Grammy®) и Oscar® певец, автор, музикант и хуманитарно ангажирана персона, сър Елтън Джон е истинска музикална легенда. В кариерата му от над 4 десетилетия е продал над четвърт билиона албуми и е регистрирал над 50 хита в Top 40. Неговият успех е тотален - от записите до концертните зали, от филмите до триумфите на Бродуей. Списание Billboard го определи за най-успешния солов артист в музикалната история изобщо. За пръв композира музика за филм към авимационната продукция "Цар Лъв", боксофис хит от 1994.

Подобно на своя дългогодишен съавтор, Бърни Тоупин е един от най-успешните либретисти в историята на поп музиката.

Базирана на безсмъртната любовна история на Уилям Шекспир, продукцията придобива неочаквано комичен обрат. Две градински джуджета, Гномео (с гласа на Джеймс Макавой) и Жулиета (дублирана от Eмили Блънт) се опитват да избегнат трагедията и да намерят щастливия край на своята любовна афера.

Но в лудницата от пластмасови розови фламинго, враждуващи съседи и надбягващи се косачки, ще успее ли тази млада двойка да намери щастието?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички