Звездните адаши Васил Върбанов и Васил Катинчаров във Фрактура


Звездните адаши Васил Върбанов и Васил Катинчаров във Фрактура

6068

Звездните адаши Васил Върбанов и Васил Катинчаров ще бъдат заедно в ефира на телевизия "Диема"от 24.00 ч. довечера, когато започва поредното издание на "Фрактура".

Васил Върбанов от "Тангра Мега Рок" (Tangra Mega Rock) ще разкаже за всички концерти, които предстоят по повод шестия рождения ден на медията. Стартът на празненствата бе даден с шоуто на Oпет (Opet). 

Пред камерите на водещия Катинчаров ще застанат и организаторите на 23 ½ h. Rock It Marathon. Както MySound.bg вече извести, събитието ще се състои в столичния клуб Rock It на 17 и 18 март

В специализираното предаване за рок и метъл ще бъде направена премиера на новите клипове на Eluveitie, Unearth, Red Lamb и Ektomorf. Ще бъде излъчено интервю с Lamb Оf God. Ще си припомним как Jane’s Addiction представиха новия си албум и какво се случи на първото гостуване на Айсд Ърт (Iced Earth) в България, съобщи още Катинчаров (на снимката с Jon Schaffer).

Клипове и концертни песни на Mastodon, Anthrax, Suidakra, Running Wild, Suidakra, Twisted Sister, Scorpions, Фейт Уорнинг (Fates Warning) и Mind Disorder също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Пълното повторение на "Фрактура" е всеки петък от 00.30 ч.   

Още - на:

www.myspace.com/frakturashow

www.facebook.com

"Фрактурa"     

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички