Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Angel Dance със Сергей Шишов и Sal Rachele в навечерието на Възкресение Христово


Angel Dance със Сергей Шишов и Sal Rachele в навечерието на Възкресение Христово

1027

Тази събота, в навечерието на Възкресение Христово, в предаването "Картини от една изложба" ще бъде представен албумът "Angel Dance", или "Ангелски танц", на американския учител и музикант Sal Rachele

Освен това той е известен и като писател, учител, лечител, свещеник, духовен съветник, министрант (свещенослужител) в Антиохийската църква, член в братството на "Ордена на Мелхиседек", рейки майстор.

Ето какво изпрати Sal Rachele специално за меломанското предаване за концептуални албуми
"Какво означава да живееш на гребена на вълната? Това означава да създаваш продукти и услуги, които са предназначени да издигнат човечеството до възможно най-високо ниво на съществуване. Музиката от този албум е опит да се представи съзнанието на ангелското царство и небесните светове. Посланието, което ни носят ангелите, е много просто. Ключът към проявлението на Рая на Земята е да служим безкористно и да бъдем пример за по-добър начин на живот – животът, демонстриран от Христос преди повече от 2000 години.

Учителят ни каза, че можем да вършим Неговите дела и дори по-големи дела бихме могли да извършим, ако спокойно оставим егото си настрана и издигнем вибрациите си до Божественото съзнание. Това може да постигнем като създаваме красива среда, като се потопим в ученията на истината и си прощаваме, когато съгрешим. Правим това, като се откажем от осъждането и приемем себе си и другите такива, каквито сме. Ние правим това като осъзнаем, че сме създадени по образ и подобие на нашия Творец и че всяко същество, голямо и малко, е обичано от Бог и заслужава да бъде част от Небесното царство.

Музиката в този диск е създадена, за да помогне на вас, слушателите, да се свържете със своята Божествена същност, с вашето вътрешно съвършенство, за което ангелите идват да ни напомнят с любов. Великите класически композитори са били "докоснати от ангели" и са вдъхновявани да напишат страхотни симфонии. Всъщност всеки от нас е участник в симфонията на живота и Бог би бил незавършен без когото и да било от нас. Нека Мирът да бъде с вас по пътя ви", завършва Сал Ракели.

Сергей Шишов ще представи албума (обложката на снимката) в предаването "Картини от една изложба®" на програма "Хоризонт" на Велика събота, 4 май, след новините от 16.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички