По човешки с Hernan Cattaneo до зори


По човешки с Hernan Cattaneo до зори

1132

Ернан Катанео (Hernan Cattaneo) отново се появи зад пулта в столичния клуб "Ялта" снощи - далеч от излишния блясък и неестествено звездеене, което за него е нещо обичайно.

Винаги ме е учудвало обикновеното му, някак неглижарско поведение пред феновете, въпреки че аржентинецът е сред топ световните диджеи в последните години.

Човек от народа, дето се вика, но с нечовешки представи за музика....

Казвал съм това и преди, но ще го повторя. Винаги е било много трудно да разбереш името на парчето, което Ернан е пуснал миналата вечер. То или още не е излязло официално, или никога няма да се появи за ширпотреба. Невъзможно е да чуеш летен хит в сета му или дори ремикс на този летен хит. Следователно, е трудно да получиш дежа вю на неговото парти.

Онова, което може да чуеш обаче, е все така уникалния му саунд, в който са вплетени задължително няколко грандиозни дарк прогресив трака, няколко вълшебни извисявания и още толкова, от които можеш да си забравиш името.

Именно това се повтаря всеки път, когато го слушам. Всеки път е уникален.

Именно това се случи и вчера, от малко преди 2 часа след полунощ до ранни абитуриентски зори...

На едно от първите партита на Ернан във Варна преди години, в ранни зори, към края на сета си, диджеят призна, че е голям фен на футбола и специално на Христо Стоичков, заради който много обича България... Чудя се, за кой ли ще стиска палци Ернан, в тазвечершния финал на Шампионската лига- за Барса или Ман Ю?!

Друго, което трябва да се спомене, е че клуб "Ялта" празнува своите 20 години.

От далечната 1991 - та чак до сега... Сякаш като подарък за тази забележителна годишнина, DJ Mag сложи популярното столично заведение на 19-о място в топсветовните клубове...

Яко, а?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички