Богдана Карадочева: В следващия си живот мога да стана калинка


Богдана Карадочева: В следващия си живот мога да стана калинка

4237

Огромна кошница, пълна с грозде, сливи и банани, подари на Богдана Карадочева и Стефан Димитров фенка, дошла на премиерите на автобиографичните книги на певицата и композитора в Пловдив.

Книжарницата в градския мол бе претъпкана от почитатели най-вече над средната възраст, пише "Галерия". Богдана използва повода, за да зачекне любимата си тема за масовата простотия.

Феновете й разбраха също, че тя все още вярва в синята идея.
 
"Благодарна съм на Бог, че ми даде възможност да участвам в митингите на СДС. В този живот ще си умра синя, а в другия мога и да се преродя в калинка. Баба ми казваше, че очите на Господ ни гледат навсякъде", отсече Карадочева.

На задявка на издателката Божана Апостолова, защо в книгата на Стефан Димитров няма нищо интимно, композиторът я успокои, че следва продължение.

"След 60 години започнах да философствам и да си правя паралели. Една кардиоложка ме пита колко пия. Аз й казвам: 3 водки, а тя отговаря, че трябва да ги намаля на водка и половина. Същото се повтори с цигарите. Стигнах до извода, че на 60 трябва да си благодарен, че въобще се събуждаш", призна си Стефан Димитров.

Академикът отбеляза 60-годишен юбилей в края на 2009.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички