Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха тайно


Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха тайно

3435

Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) и Джесика Бийл (Jessica Biel) сключиха брак на тайна церемония в Джаксън Хоул, щата Уайоминг, тази събота.

Както MySound.bg огласи, двойката се сгоди на същото място в края на миналата година, когато изпълнителят подари пръстен на своята отколешна изгора.

Венчавката била в частно имение. 30-годишната актриса и 31-годишният актьор и певец настанили гостите си във Four Seasons, най-луксозния хотел в района, информира Contactmusic, позовавайки се на в. Sun.

Източник на вестта бе хроньорката Джанет Чарлстън. "Спретнаха я (сватбата) доста набързо за всички", написа светсктата журналистка в своя блог. 

Джесика коментира наскоро подготовката на сватбата си, като заяви, че не е планирала нищо все още, но и че много се притеснява да не изпадне в паника навръх сватабата.

Официално известие от младоженците за щастливия ден няма засега.

Джъстин имаше "платонична" - според неговите думи, любов с приятелката си от детинство - поп принцесата Бритни Спиърс, след това - по-дълга връзка с холивудската звезда Камерън Диас, 11-години по-голяма от него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички