D2 съпорт на Bon Jovi на концерта в София


D2 съпорт на Bon Jovi на концерта в София

4392

След няколко дни усилено проучване на българската рок сцена, музикантите от Bon Jovi избраха D2 за подгряваща банда на концерта си в София на 14 май.

D2 е група с над десетгодишна история и няколко албума зад себе си. Нашите музиканти ще изпълнят и популярни парчета като "100 години" и "Breаkdown", и актуалния си сингъл "Sex, лъжи и музика". Виж клипа ТУК!
 
Родните фенове на американските рокаджии организираха автошествие в чест на своите любимци. Собствениците на десет автомобила, брандирани с официалната визия на Bon Jovi тура, събраха приятели и обиколиха центъра на столицата оная вечер, за да покажат любовта си към бандата. Шествието продължи около два часа, през които от всяка кола се чуваше любима песен на Bon Jovi, а случайни хора припяваха на светофарите. Столичани се радваха на развълнуваните фенове и ги приветстваха. За финал, феновете се събраха на площад "Александър Невски", където продължиха да обсъждат плановете си за посрещането на изявените гости.

Както MySound.bg нееднократно писа, рок легендите ще дойдат за първи път у нас само след броени дни. Историческият лайв ще бъде на Националния стадион "Васил Левски" във вторник, 14 май.

С нашата дата започва европейската обиколка на Bon Jovi Because We Can и родните фенове ще бъдат първите, пред които ще се разкрие съвсем нов сценичен сет.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички