Purpendicular удрят 3 часа с убийствен траклист


Purpendicular удрят 3 часа с убийствен траклист

3686

Purpendicular - официалната трибют банда на рок легендите Deep Purple,  започна подготовката за предстоящия си концерт в столичния клуб Back Stage на 12 септември (четвъртък) по най-правилния възможен начин – с уроци по български, като първата дума, която усвоиха музикантите, е "наздраве".

В момента Purpendicular са на турне, което включва 15 държави в Европа и Азия, но споделили с организаторите на концерта нетърпението си да свирят у нас, защото, според тях, България е една от държавите с най-много и най-верни фенове на Deep Purple.

Purpendicular са подготвили 3-часов лайв, който включва класики като "Smoke On The Water", "Black Night", "Perfect Strangers", "Highway Star", "Space Truckin'" и "Child In Time", а също песни на Ritchie Blackmore's Rainbow и специална селекция от ценителски парчета за истинските фенове. Умениeто да пресъздават най-близко до оригинала музиката на Deep Purple им донася признанието на оригиналните членове на легендарната английска банда и те ги избират за официалната си трибют група, а даже Ian Paice (барабанистът на Deep Purple), Joe Lynn Turner (екс- Rainbow) и Roger Glover (басистът на Deep Purple) са свирили няколко пъти на сцената заедно с тях.

Purpendicular
са в състав: ирландецът Robby Thomas Walsh (вокал), италианецът Ernesto Ghezzi (кийборд), австрийците Bernhard Wels (барабани) и Simon Radner (бас) и германецът Frank Panê (китари).

Уникално предложение има и за предварителната продажба на билетите – само до 10 септември билетите са на цена от 15 лв. и включват подарък бира „Каменица” в клуба по време на лайва.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички