Dynamic е новият шампион по бийтокс на България


Dynamic е новият шампион по бийтокс на България

3952

Поройният дъжд, излял се над столицата, не попречи за седми пореден път да се проведе големият финал на The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle 2013.

Най-верните фенове на бийтбокса в България подкрепиха своите любимци, въпреки лошото време и създадоха невероятна атмосфера пред Паметника на Съветската армия на 13 септември.
 
Деян Иванов-Dynamic от Габрово (на снимката) е новият шампион на The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle за 2013. Той получи чек за 1500 лв., микрофон Shure58 и правото да участва на Световното първенство по бийтбокс в Берлин през 2014. Втори се класира шампионът от 2010 Кристиан Владимиров Busto, от Враца, а на трето място с 500 лв. награда и микрофон застана Александър Димитров-BigAlio от Харманли.

Уникалната подкрепа от публиката накара водещите Ангел и Моисей да ги поздравят на няколко пъти със свои парчета. Двукратният шампион на Германия - Babeli, и Skiller в съпровод с Метин успяха да наелектризират публиката  до крайна степен.

Силният дъжд, излял се над столицата, не позволи поставяне на своеобразен рекорд за България – най-масово изпълнение на бийтбокс. "Отлагаме поставянето на рекорда на Гинес обаче за догодина", заявиха от Nescafe®3in1.

"Организаторите на събитието бяха осигурили перфектен план за реализиране на рекорд под открито небе днес, но очевидно времето беше против тях “, отбеляза специалният съдия от рекордите на Гинес Джак Брокбанк.

В 7-то поредно издание на надпреварата взеха участие над 70 души. Публиката във специалното фейсбук приложение на Nescafe®3in1 и журито в състав Skiller, RedOne и представител на разтворимата напитка селектираха 32-ма участника в първия кръг, след което се проведоха директните елиминации, определили 16-те финалисти на 13 септември. Постоянството на марката и талантливите младежи превърнаха финала на българския турнир в едно от най-очакваните бийтбокс събития в Европа.  

The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle е едно от най-важните събития на европейската бийтбокс сцена. Специални гости и жури в турнира досега са били най-големите звезди на световната бийтбокс сцена – Faith SFX и ReepsOne (Великобритания), Еklips (Франция), The Godfather Of NoiseRahzel, и Kenny Muhhamad (САЩ), RoxorLoops (Белгия), Dharni (Сингапур) и бившият световен шампион ZeDe (Швейцария).

Nescafe®3in1 вдъхновява атрактивното стрийт изкуство бийтбокс, а за трета година партньор на събитието е Столична община.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички