Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден

Любимци на публиката отпадат от X Factor


Любимци на публиката отпадат от X Factor

4401

От 120 на 24 – точно с пет пъти ще намалеят участниците в музикално шоу  X Factor след днешния епизод, когато ще бъде излъчен и най-трудният етап – тренировъчният лагер.
 
Това е моментът, в който любимци на публиката ще отпаднат от надпреварата, а други ще се откажат сами, осъзнавайки, че няма да могат да се справят с X Factor. Неочаквани обрати, тренировки и повече от сериозни предизвикателства ще поставят на изпитание издръжливостта и характера на кандидатите. Освен с много трудности, тренировъчният лагер ще бъде съпроводен и с отбелязването на рекорд – най-дългият снимачен ден, продължил повече от 24 часа.
 
В епизода в четвъртък, който ще продължи цели два часа (21.00-23.00), ще станем свидетели на първия импровизиран концерт на музикалните таланти. В петък, отново в двучасов епизод, ще настъпи и часът на истината – точно тогава съдиите ще бъдат изправени пред най-трудния си избор – да определят финалистите във всяка една категория. За да се справят с тази нелека задача, Заки, Саня, Мария и Любо ще сменят правилата в X Factor… Какъв ще бъде техният избор и какво ще направят четиримата, ще стане ясно в петък, от 21.00 ч. по Нова ТВ.
 
Междувременно, всички участници в надпреварата получиха специален поздрав не от кого да е, а от британския Джъстин Бийбър и любимец на Ne-YoКонър Мейнърд (Conor Maynard).

Както MySound.bg вече писа, той събра хиляди фенове на концерта си през уикенда. Носителят на наградата на MTV за дебютиращ артист за 2012 призова кандидатите да бъдат себе си и да не спират да следват мечтите си, като не забравят, че именно сцената на X Factor може да се окаже техният трамплин към успех в музикалния бизнес.
 
X Factor – 24 септември (вторник, 21.00 – 22.00 ч.) и двучасови епизоди на 26 и 27 септември (четвъртък – петък), от 21.00 – 23.00 ч. по Нова ТВ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички