Три поколения български музиканти за старта на BG Music Channel


Три поколения български музиканти за старта на BG Music Channel

4598

BG Music Channel събра три поколения звезди на българската популярна музика на стилно парти.

Премиерата на новата телевизия се състоя в Sofia Live Club снощи.

Над 500 гости, сред които едни от най-изявените имена на българската музикална сцена, уважиха събитието. Символичната диригентска палка на купона беше поверена на Ивайло Иванов–Играта, който се появи с фрак и папийонка. Прощъпулникът започна с изпълнението на Б.Т.Р. Рок бандата изсвири "Защо" и последния си хит "Забравената нежност".

След тях на сцената се качиха и D2, които забиха “Секс, лъжи и музика” и "Не мога да спра да те обичам" .

Играта покани на сцената и Рафи Бохосян и Лео и заедно представиха летния хит 4D. Премиера на новия си сингъл "Не ме разбра" направи лъчезарният "ветеран" на музикалните риалити формати Рафи. Ангел и Мойсей заложиха на последното си парче "Тази снимка пази". След бийтбокс импровизацията си поканиха на сцената Криско, Pavell, Venci Venc и Dexter и заедно попитаха публиката "Знаеш ли кой видях?" с едноименния летен хит.

Криско нажежи гостите с "Не дължа нищо", преди да повика и очарователната Надя и Deep Zone, с която заедно изпяха "Никой друг". Те, от своя страна, представиха най-новия си сингъл "Няма не".

Домакинът на събитието - изпълнителният директор на BG Music Channel и DNK Media Group, Денис Касъмов, който приветства своите гости с добре дошли в "Дома на българската музика".

"Мисията на BG Music Channel е да обединява, да сплотява и да показва чрез своя ефир всичко, което се е случвало, което се случва, и което ще се случва в българската популярна музика. Да подкрепя и мотивира създаването ѝ, да събере на едно място, под един покрив, всички талантливи български творци, създавайки една достойна платформа за популяризирането на българската музика. Надявам се, че всички ние ще успяваме заедно! Надявам се, че BG Music Channel ще успява!”, допълни домакинът, като вдигна наздравица в чест на гостите и предаде щафетата на водещия. Той покани Ice Сream да засилят купона с хитовото парче "Те карам да вибрираш", последвани от Кристо и Лора Караджова с "Повече от всичко".

Lexus и Били Хлапето се изявиха с "Башмайсторска"-та песен на лято 2012. Към компанията се присъедини Михаела Филева за "Когато ти трябвам". Младата певица замени дуетната си половинка с ВенЗи за изпълнението на "Опасно близки". Публиката се взриви, когато на сцената се появи Графа, за да изпее заедно с тях "А дано, ама надали". Тяхното представяне беше последвано от "Чуваш ли ме?" на Графа и Мария Илиева. Певицата поздрави BG Music Channel, изпълнявайки "Играя стилно". Заедно  Любо Киров припомниха “All Right”, след което вокалистът остана и изпя последния си сингъл "Имам само теб".
 
След Киров на сцената се качи вечният дует на българската популярна музика – Ритон. Публиката изригна когато Катя и Здравко изпяха "Хей, живей" и "Цяла нощ".

Кулминацията на вечерта настъпи, когато под прожекторите се появи Васил Найденов и вдигна на крака Sofia Live Club с незабравимите "Телефонна любов" и "Сбогом, моя любов". Публиката извика три пъти на бис звездата на и пя с пълно гърло.

Купонът продължи до късните часове със сетовете на DJ Dian Solo, които включваха само българска музика.

С първото си BG Music Party BG Music Channel даде заявка да заеме важно място в популяризирането на българската музика, да подкрепя и мотивира нейното създаване и утвърждаване.

BG Music Channel започна излъчването си на 1 юни 2013 в 00.00 ч. с видеоклипа на емблематичната песен “Моя страна, моя България” на Емил Димитров.

Програмата на телевизията включва единствено и само българска поп, рок, хип-хоп, ар-ен-би, естрадна и клубна музика. Медията обединява в своя ефир стиловото разнообразие на българската музика, като представя и подкрепя както утвърдени, така и начинаещи артисти.

Програмата на BG Music Party BG Music Channel излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелните и сателитни  оператори в цялата страна.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички