Фронтменът на Тролите с втора книга за татковци


Фронтменът на Тролите с втора книга за татковци

4101

Фронтменът и басист на Тролите - Иван Раденков, написа втора книга за татковци - "Невероятните приключения на Унки Марлюнки".

Този път изданието е придружено с аудио интерпретация на историите. Както MySound.bg информира още през лятото покрай драматичния край на барабаниста на групата - Юлиан Механджийски, песните към романа за малки и големи са изпълнени лично от автора и са тематично свързани с него.

Книгата е един от малкото детско-юношески романи, издавани на българския литературен пазар в последните няколко години. Творбата е придружена с атрактивни илюстрации, саундтрак и специално създаден сайт – www.knigazatatkovci.com.

Саундтракът съдържа аудио интерпретация на творбата, изпълнена лично от автора и негови приятели, както и четири  специално създадени за поредицата песни. И този път историите са озвучени от група Тролите. Дискът е приложен към книгата, така че татковците ще могат не само да четат историите на Унки на децата си, но и да ги слушат заедно вкъщи или на път за училище, на път за баба или кой знае... може би пътувайки към някоя далечна неизследвана звезда.

Приключението с автомобил вече няма да е същото за децата и техните татковци – особено озвучени от Доре,  дъщерята на примадоната Ререла от планетата "Музикално топче 5". През прозорците ще виждате дърветата на сини райета и жълти точки от планетата на маестрото, а сърчицата ще тупкат с вълнение за невероятният доматен пират Дом Пю!

"Аудиокнига или аудиопиеса – сами преценете как да наречете новия формат на приключенията на Унки. И в двата случая забавлението е гарантирано!", казва авторът Иван Раденков.

На сайта на книгите за татковци - www.knigazatatkovci.com, могат да бъдат открият различни игри, цитати от книжките, клипчетата към песните.

Ако сте харесвали и още харесвате книжки като "Емил от Льонеберя", "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада", "Малкият Никола", както и автора Ерих Кестнер, то този роман е за вас, отбелязват от "Сиела", в чийто каталог излезе произведението.

Заради успеха на първата книга  - "Невероятните приключения на Унки Марлюнки", издателството пуска на пазара и нов тираж от нея.

Книгата може да бъде открита най-напред на Международния коледен панаир на книгата в НДК между 10-15 декември на щанда на издателство "Сиела".

Официалната премиера на "Невероятните приключения на Унки Марлюнки" е на 15 декември, неделя, от 16.00 ч. в книжарница "Гринуич" на бул. "Витоша" 37 в София.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички