Рафи и Skywalkers специални гости в новия спектакъл на Pop & Roll


Рафи и Skywalkers специални гости в новия спектакъл на Pop & Roll

4844

Pop&Roll ще представят най-новия си танцов спектакъл "8” на сцената на Модерен театър от 19.00 ч. на 18 декември.

Една година след успешната премиера на "7D", разказващ историята на стрийт танца в най-чистия му вид, идва и логичното продължение "8”, чийто артистичен директор е Костадин Екзаров "Екзарка".

Създателите от Pop&Roll и продуцецнтите от сдружение Sleepwalkingz отново ще предизвикат публиката, този път с помощта и на новите попълнения в редиците на танцовата формация: едни от най-добрите изпълнители на брейк в България: Захари Младенов, Zak The Thriller и Панайот Златев, Шефа които често виждаме на финалите в родните хип-хоп и бибой съзтезания, обикновено в компанията на Mоnstribe и Mad Skillz.
Спектакълът се осъществява с любезната подкрепа на Министерство на културата и освен всичко останало ще отбележи и третия рожден ден на Pop&Roll.

Доказали се като едни от малкото истински експериментатори, верни на органичната хип-хоп култура и стрийт танците, Pop&Roll изграждат “8“, водени от желанието си да стигнат до основите на хип-хопа и да изведат на преден план неговата колоритност. Артистите представят нов прочит в танцовата интерпретация, изкарващ на преден план цветната и вълнуваща хип-хоп емоция, заредена с енергия и разнообразие от танцови стилове. Енергия, която превръща "8" в уникален танцов пърформънс, резултат от дългогодишния опит на членовете на Pop&Roll, доказали се и на международната стрийт сцена. Шоуто е уникално и с това, че е единственият стрийт спектакъл с толкова изявено и многобройно дамско участие. Музиката, неразривна част от "8", разбира се, отново е в тон с цялостната визия на представлението и обещава чист фънки ритъм и бийтбокс, изпълнени на живо.

Премиерата ще представи на сцената и добре известния Рафи, но този път в различна светлина. Той има възможността, заедно с другите специални гости, Skywalkers и DJ Skill  да се включи в този необикновен разказ за стрийт културата, излизайки от амплоато си на поп изпълнител. Рафи ще "жонглира" с множеството стрийт денс стилове и каламбур от бийтбокс, гласове,  скречове и барабани. Освен на Захари Младенов и Панайот Златев, в "8" ще се насладим и на един от "най-фънки" танцьорите в БългарияКамен Попов, познат като Черния, или Blackbird. Той е от артистите, в чийто вени вместо кръв тече музика, както често споделят за него колеги и почитатели. В женските редици на Pop&Roll също има свежо попълнение, а именно Тони Кованджиева. И четиримата  са дългогодишни верни приятели на Sleepwalkingz, а сега в общ състав с Pop&Roll не спират да покоряват родната танцова сцена.

Веднага след спектакъла ще започне и афтърпарти в бара на Модерен театър, посветено изцяло на третия рожден ден на танцовата формация. Гостите ще имат възможността и да си купят и от дрехите Ekzperimental Wear, като по този начин подкрепят бъдещите участия на Pop&Roll в страната.

Под звуците на DJ Skill (Стефан Колев), VladeeJay (Владислав Байрактаров), Bobskee (Боян Пехливанов) и Samm The Man (Самуил Топалов) рождениците ще посрещнат своите приятели и почитатели, благодарение на които продължават да имат възможност да са така пълноценно отдадени на танца и стрийт културата. Специално за партито ще има подбрана селекция суши, осигурена от Bokken Sushi.

Билетите за "8" са по 10 лв. (включва и достъп до афтърпартито) и могат да бъдат намерени във Flava House, ул. "Цар Симеон" 70 (от понеделник до петък, от 18.00 до 21.00 ч.).

"8" ще гостува и на Родопския драматичен театър в Смолян на 28 декември от 19.00 ч. Специален гост на шоуто ще бъде един от най-добрите саксофонисти в БългарияДимитър Льолев. Билетите за спектакъла в Смолян са по 5 лв. и ще се продават на касата на театъра на 26, 27 и 28 декември.

Както MySound.bg вече писа, Pop&Roll е танцова група, създадена през 2010 и събираща едни от най-добрите професионални танцьори и артисти в България с дългогодишна практика и опит в сферата на стрийт културата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички