Beyoncé разби рекордите по продажби с 828 773 за 3 дни в iTunes


Beyoncé разби рекордите по продажби с 828 773 за 3 дни в iTunes

4112

"Beyoncé" - петият студиен проект на Бионсе, разби всички рекорди в iTunes  Store® с продажби от 828 773 само три след премиерата си и в момента е N 1 в 104 държави, превръщайки се в най-бързо продавания албум за всички времена в магазина на Apple.

Както MySound.bg своевременно огласи, премиерата на диска се състоя ексклузивно в онлайн платформата на 13 декември. "Beyoncé", който излезе чрез Parkwood Entertainment/Columbia Records (у нас в каталога на "Вирджиния Рекърдс"), постигна рекорд и в САЩ с 617 213 продадени копия в премиерната седмица на албума. По този начин певицата подобри собствения си рекорд след излизането на "B'Day" през 2006, чийто тираж бе 541 000 седмица след своята поява

Това е и първият визуален албум на вокалистката, който включва 14 нови песни и 17 видеоклипа, заснети по целия свят от Хюстън до Ню Йорк, от Сидни до Рио де Жанейро – всичките, преди издаването на албума.

iTunes Store е най-популярният музикален магазин в света с каталог от над 26 милиона песни и е достъпен в 119 държави. Чрез iTunes Store клиентите на iPhone®, iPad®, iPod®, Mac® и всички потребители на компютри получават най-добрата легална услуга да открият, купят и свалят музика онлайн.

Цялото музикално съдържание в iTunes Store пристига в iTunes Plus®, Apple’s DRM-free формат с високо качество от 256 kbps AAC.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички