Преди обед празнува в домовете на любими български артисти


Преди обед празнува в домовете на любими български артисти

4815

В последната седмица на 2013 "Преди обед" по bTV ще покани 5 различни, щури и популярни български семейства, за да стопли празниците с техните най- забавни семейни истории.

Как се живее, когато у дома някой е известен, и готвят ли звездите за своите деца? Диана Любенова, диджеят от "Метрополис" Ясен Петров, експертът по комуникации Соня Момчилова и Жоро Пентаграм ще коментират всичко, което вълнуваше обществото през изминалата година – политически скандали, светски събития, героични постъпки, разтърсващи истории, звездни събирания и раздели.

Във вторник екипът на предаването ще покаже къде посреща Коледа, коя е била най-тъжната й Бъдни вечер и какво приготвя на семейството си най-ексцентричната водеща в българския ефир – топшефът Силвена Роу. В навечерието на най-светлия празник в годината зрителите на видят кои са най-забавните коледни истории на актьорите от Революция Z, посрещат ли заедно празниците и кои са били най-смешните им моменти по време на снимки.

В коледната сутрин "Преди обед" ще разкрие висок ли е „индексът на щастието“ в семейството на Гергана и Соломон Паси. Миро (екс- КариZма) ще сготви любимите си специалитети, ще разкаже всичко за домашните си любимци и приключенията му с тях. Кой е любимият коледен сладкиш на актрисата Евелина Борисова и дъщеря й Тони? Какви подаръци си подаряват и кога е била най-хубавата им обща Коледа? Зрителите на bTV ще се потопят в света на балетната прима Красимира Колдамова, която се качва на балетната сцена на 15 и слиза на 65.

На втория ден от Коледа, 26 декември, в "Преди обед" няма да звучат "Над смълчаните полета" и "Jingle Bells", а пънк рок! Зрителите на bTV ще видят как семейството на певицата Милена Славова (на снимката) посреща най-светлия християнски празник. Най-сексапилният веган в света Христо Христов ще смени вкусните свински пържоли с вегетарианско меню в името на едни по-здравословни празници, а за трапезата на Деси и Сашо ще се погрижат красивите Снежанки – сестрите Емануела и Доротеа Толеви. Поп-фолк певицата Мария и по-малката й сестра Ирена ще се върнат назад във времето, за да си спомнят детството, мечтаните подаръци и топлината на празника, прекаран с най-близките хора.

В петък екипът на ще гостува в дома на Маргарита Хранова, за да разбере защо внуците й се готвят да станат бъдещия Меси и защо тя никога няма да престане да пее. Актьорите Стефан Денолюбов и Стефан Щерев ще разкажат за най-щурият си Стефановден, а Теди Кацарова ще преобрази любимата си майка и един от най-големите и хитове по неочакван начин.

В понеделник, 30 декември, зрителите на bTV ще се срещнат с един от героите на "Българската Коледа", Алекс, който се ражда с сърдечна малформация, а преди да навърши годинка получава мозъчен инстулт. Днес малкото момченце прави своите малки-големи крачки чрез помощта на семейството си. На гости в студиото ще бъде семейството на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, които ще разкрият имат ли теми табу, как общуват с порасналата си вече дъщеря и какво им е донесла 2013. Росица Кирилова ще сподели плановете си за 2014, ще разкаже защо животните остават най-добрите й приятели, как приема разочарованията и предателствата и къде ще посрещне новата година.

На 31 декември астроложката Оксана Хорват-Станчева ще даде своята прогноза за това каква ще бъде Годината на Коня за България. Заедно с нея в студиото  ще бъде и актрисата Нона Йотова, която е родена в годината на Коня и е известна като най-добрата ездачка сред актрисите. Дизайнерът Аля Милушева отваря вратите на дома си за екипа на предаването - една къща, пълна с деца и смях, а  световноизвестният български цигулар Васко Василев ще сподели защо ще посрещне 2014-та в самолета на път за Дубай.

В първия работен ден от новата година, 2 януари, зрителите на "Преди обед" ще видят прогнозите и предсказанията на астролога Мира Кунева, езотерика Ели Загорова, ясновидките Николета Йорданова и Калина Трендафилова за предстоящите дванадесет месеца. Трима отлични готвачи – шеф Сидония Радева, шеф Петя Щифлер и шеф Ради Стамболов, ще се погрижат да "изтрезнеем" с няколко нестандартни деликатеса, а певецът Тома и водещият на прогнозата за времето Емил Чолаков ще споделят кога им се е налагало да пият зелев сок след бурна нощ. Как живеят под един покрив поп-фолкът и тежкият рок пред Деси и Сашо ще разкрият певицата Роксана и нейният брат Радослав.

Зрителите ще разберат какво похапва по празниците рапърът Криско и защо предпочита да изкара Коледа и Нова година в родния град с най-близките.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички