Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Васил Чергов пее за нефтени босове в Женева


Васил Чергов пее за нефтени босове в Женева

4183

Азербайджански нефтени босове поканиха Васил Чергов да пее на новогодишното им тържество, което са решили да отпразнуват на 10 януари.

Държавната компания вдига купон в Женева, където е търговският ѝ офис. Шефовете буквално се влюбили в атрактивния  финалист от "Гласът на България", след като го засекли в българско заведение миналата есен. Новогодишното парти ще е по вода - в Женевското езеро, на построения през 1907 и изцяло осъвременен миналата година луксозен параход Vevey.

Празненството ще събере 120 отбрани гости, тъй като капацитетът на плавателния съд е ограничен. За съжаление Васил Чергов няма да има време да се наслади на швейцарската столица, тъй като програмата му не го позволява. Още на следващия ден певецът има участие в Пловдив с новата си група Crazy Band, заради което ще пътува много рано сутринта.

Васил Чергов професионално се занимава с музика повече от 10 години. Във времето се изявява като клавирист и вокал в групите Портокал и Обратен ефект. Но музикалните му хоризонти не се простират само до инструментална и певческа дейност, тъй като се доказва и като композитор и аранжор. След стигането си до финала на музикалното риалити "Гласът на България" изпълнителят започва здраво да работи за професионалната си музикална реализация. Дичо подава ръка на певеца, намирайки в него сродна душа, и двамата правят песента "Emotion Оf Love".

Виж клипа ТУК!

През лятото на 2013 в Чергов издава първия си сингъл "Ароматно лято" по музика и аранжимент на Светлин Къслев и текст на Еванджелин.

Предстои да бъде реализиран и вторият му сингъл, продуциран от Universal Music Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички