Аудио-визуални корифеи пристигат за Solar Easter 2014


Аудио-визуални корифеи пристигат за Solar Easter 2014

3621

Освен с(т)илен списък от световнопризнати диджеи, тазгодишното издание на фестивала Solar Easter предлага и участието на Reach Visuals.

Както MySound.bg вече извести, електронната фиеста ще се разрази в трите зали на Inter Expo Center на 17 април. Столичният център ще бъде домакин на безупречния професионализъм и технически умения на вероятно най-добрия екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света - Reach Visuals.

Вече 15 години той доказва, че е лидер в моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика. Не е случаен и фактът, че екипът e виджей резидент компанията за Cocoon партитата от 2004 насам. Освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, организацията интегрира и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, за да създаде цялостно усещане и завършеност в концепцията на всеки проект, в който участва.

Креативният потенциал на Reach Visuals ще бъде разгърнат в трите зали, като за всяка ще бъде подготвен индивидуален и тематичен сценарий в зависимост от стила и артистите.  

Floor 1 ще бъде превзета от музиката на Adam Bayer, която е синоним на всичко вълнуващо в техно стила. Смятан за водеща фигура в наситената шведска техно сцена, той демонстрира изключителен фокус и внимание към детайла. Високо ценен и като продуцент, Adam не спира да създава хитови тракове и в трите си лейбъла – Drumcode, Truesoul и Madeye. С удивителен нюх към качествените продукции неговите Drumcode събития се приемат повече от добре в цял свят. Популярното му седмично FM радиошоу Drumcode на живо се излъчва в над 40 световни радиостанции и надминава 3 милиона изтегляния на подкаста.

Редом до него във Floor 1 ще застане Jоseph Capriati за ексклузивен 6-часов B2B сет. След дебюта си през 2007, Capriati се присъединява към Drumcode и става задължителна фигура в Music On събитията в Ибиса, както и в редица световни фестивални като Awakenings, Time Warp, Monegros, Tomorrowland и други. Благодарение на качествата и музикалния магнетизъм, с които е пропита продукцията му, той привлича не просто последователи на този стил, а печели истински верни фенове. Издаването на албума му "Self Portrait" през изминалата година е поредният тласък към успеха за артиста. "Забравям всичко, когато правя музика. Обожавам да гледам как хората танцуват и се пренасят заедно с мен в едно друго музикално измерение. Няма по-добро от това! Прави ме истински щастлив", споделя диджеят.
 
В същото помещение  ще се изяви и нашият Liubo Ursini. След повече от 9 години като резидент на клуб "Ялта", той изгражда собствено отличително звучене, достигайки до стила на интелигентното и изискано техно. Не е случаен успехът и признанието на Hernan Cattaneo, който определя Ursini за Breakthrough DJ на 2010 в класацията TOP 100 DJs. През годините българският артист печели не само уважение за професионализма и качествата си, които не спира да развива, но и още по-ценните симпатии и приятелство на световни топдиджеи като Dubfire, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola.

В програмата на събитието са още Magda, NYMA , Troy Pierce, Adam Port B2B & Me, Valdy (Floor 2); Chris Liebing (4-часов сет), Gary Beck, Ambivalent, Mishi (Floor 3). Промо билети - в мрежата на Eventim.bg и в "Ялта". Цена: 40 лв.

Официален трейлър на Solar Easter 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=Rk6Y2R8lHu8

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички