Dope D.O.D. аха да свият купона на Onyx в Mixtape 5


Dope D.O.D. аха да свият купона на Onyx в Mixtape 5

6381

Започвам отзад напред, точно както иска да излезе от мен и алкохолецът след съвместния концерт на Onyx и Dope D.O.D. в столичния клуб Mixtape.

Чудна традиция си имат холандските момчета Dope DOD – по един среден пръст за правителството, за полицията и един ей така, защото никога не е излишен.

Така завършиха своето участие като съпорт на американските титани Onyx, а началото го изсипаха като лавина в тежка зима. След DJ Illegal (Snowgoods).

През 2009, някъде из обширните дебри на Фейсбук, се появяват 2-3-5 споделяния на някакво си парче "What Happened ".

Dope D.O.D.?

Кои са тези и за какво се борят? Музикалният глад сам отваря линка и "кажи к‘во стана" (Ъпсурт)! Превъртяхме Youtube от слушане и гледане, защото освен музиката, клипът също впечатли много. Така се стъпва на голямата сцена и от едни три незнайни грьонингенски момченца се превръщат в известно рап трио, което маха глави навсякъде по света. Лайв изпълненията им по нищо не се различават от студийните записи, които сме слушали.

Перфектни в сценичното си поведение – синхрон, хъс, контакт и поддържане настроението на хората отпред.  Българската публика винаги е суперемоционална и успява да предаде това усещане в артистите на сцената. Този път потокът бе неспирен кръговрат от усмивки и енергия.

Музиката на холандците ни държа във въздуха през цялото време и се оказа, че ходенето след това е трудно. Аха да пречупиш и те заиграват с нещо по-лирично, за да успокоиш страстите. Много интелигентно построен сет, от който всеки може да почерпи максимума.

Въпросът цяла вечер беше дали народът е дошъл заради Dope D.O.D. или Onyx
Естествено, че по-адекватните бяха там заради музиката и на двете банди, но в един момент се чудих кой на кого трябва да подгрява. С цялото ми уважение, нали...

Усещането за пълноценна вечер, в която си видял, чул и почувствал насладата от качествена музикална продукция, от млади и талантливи артисти, от нестихващата публика – безценно.

Подарявайте си емоцията на живите изпълнения.

Защото те са от нещата, които подклаждат живота и го изпълват със смисъл!

Снимки на Кристина Петрова - в секцията "Галерия".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички