България търси своя най-добър бийтбоксър


България търси своя най-добър бийтбоксър

3823

 Записването за участие в официалния национален турнир по бийтбокс - The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Batlle 2014 ще продължи до 21 юли.

До тогава всеки желаещ може да качи кратък видеоклип със свое оригинално бийтбокс изпълнение на Facebook страницата на марка Nescafe® 3 In1 - www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria.

Турнирът ще се проведе на три етапа:
Първи кръг – 19 май – 21 юли - записване  и гласуване
Втори кръг – 11-20 август - он-лайн битки 
Големият финал – септември

В първи кръг  чрез гласуване, феновете на бийтбокса и журито ще определят 16-те, които ще продължат  напред в надпреварата. Гласуването е до 21 юли, а видеоклиповете трябва да са неочаквано добро съчетание от изкусен бийтбокс, музикални умения, въображение и шоу. Тази година участниците ,преминали през ситото на квалификациите, ще бъдат двойно по-малко. Очакват се безмилостни битки във втори кръг.

Вторият кръг ще  се състои от 11 до 20 август между 16-те успешно преминали първия кръг. Това са директни сблъсъци между двама участници, като екшънът ще се състои отново на www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria. Тези битки ще бъдат оценявани от жури, съставено от представители на Nescafe® 3In1 Beatbox 3 In1 и Beatbox Battle Network плюс Skiller.

Финалът ще бъде през септември, когато на живо 8-те най-добри български бийтбоксъри ще премерят сили в директна елиминация пред своята публика.

Наградите са изкушаващи и тази година. Победителят в The Official Nescafe® 3In1 Beatbox Battle ще получи чек за 1 500 лв. и правото да представлява България на Световното първенство по бийтбокс в Берлин. Класиралите се на второ и трето място ще получат чек за съответно 700 лв. и 500 лв.

Както MySound.bg огласи, Dynamic стана шампион на България миналата година.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички