Стартираха кастингите за X Factor в София


Стартираха кастингите за X Factor в София

3915

Носителка на титлата за най-добър танцьор на България по хип-хоп (2012), която четири пъти е била национален шампион на България самостоятелно и два пъти – шампион в група, и е учила в Лос Анджелис, а у нас е танцувала с хореографа на Майкъл Джексън, се яви на кастингигте за X Factor в София.

Участничката - съдия на почти всички състезания по хип-хоп, изяви готовност да докаже, че освен танцов, притежава и музикален X Factor. Колоритната кандидатка се закани да впечатли екипа на шоуто не само с интересната си биография и усет към танца, но и с рапиране.

След американския рапър с пловдивски корени, който се яви на кастинга в града на тепетата, в столицата отново имаше международно присъствие в лицето на млад италианец, дошъл в България преди няколко месеца като част от Европейската доброволческа служба. Желанието му да помага на хората го довежда у нас, където е решен да остане поне до 2015, в помощ на различни неправителствени организации. Признава обаче, че музиката винаги е била част от живота му, което го кара да се яви и на X Factor. Някога фронтмен на италианска рок банда, той отново обеща да впечатли екипа на шоуто с рок изпълнение.

Уличен музикант пък предизвика истински купон в залата за регистрация в НДК – само с помощта на китарата си той събра всички кандидати в импровизирано групово изпълнение. Момчето, което съвсем скоро предстои да завърши училище, призна, че свири на китара само от няколко месеца, но от години намира истинско удовлетворение в това да бъде уличен музикант и да забавлява хората.

Кои ще бъдат другите таланти, които ще направят заявка да бъдат новия X Factor на България, ще стане ясно до 16 юли, когато ще се проведат прослушванията за музикалното шоу в столицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички