Революция Z се връщат в училище


Революция Z се връщат в училище

4323

След едно лудо и изпълнено с музика лято "Революция Z" тръгва отново на училище.

Третият сезон започва в ефира на bTV Cinema от 20.00 ч. на 16 юли, сряда.  

Ситуацията обаче е коренно различна вече – Ани е част от нова група, с която бързо печели вниманието в интернет, докато Тино я чака с нетърпение и със същата силна любов. Но, въпреки усилията си да я направи отново щастлива, китаристът ще получи доста неприятна изненада… За Фипо събитията с Криси се развиват повече от добре през последните месеци. За сметка на това Мира се държи странно – изгубила се е за цяло лято и е променила външния си вид.

И големите в "Революция Z" не са скучали през почивните дни. Докато Савов се е отдал на страстна авантюра, която поглъща всичките му сили, Цеков и Пешева подготвят схемата "ПутинМедведев" за предстоящото управление на 197 СОУ. Дали обаче математичката със стройната фигура и хладна красота ще се съгласи да се откаже от поверената ѝ власт в името на любовта? Голяма новина ще съобщи и Димитрова – през изминалото лято е открила пътеводната си светлина и смята да я интегрира изцяло в професионалния си живот.  

Любовни "бели" пък ще направи Юлиан Вергов в сериала утре вечер. Ани ще получи лоша новина за здравето на баща си. За да спаси живота му, тя ще вземе кардинални решения относно бъдещето си, кариерата си, мястото си в групата, дори ще излъже семейството на Фипо, което я приюти в тежък момент. Емоционално разтърсен от загубата на Ани, Тино ще излее сърцето си в балада. Любовните несполуки действат съвсем различно на Пешева, а чувствителността ѝ към реда и точността се изострят до крайност. Но не само това – въпреки че демонстрира увереност в способностите си, новата директорка ще трябва да признае, че има нужда от помощта на Цеков. Дали обаче ще я получи и на какво селфи ще стане свидетел?
 
Връзката на Мария и Савов започва все повече да притеснява Тино и Лили. Любовта между двамата е толкова луда, че те се вдетиняват и започват да правят "бели". Децата ще трябва да влязат в ролите на възрастни, за да запазят домакинството и да гарантират, че никой няма да се окаже зад решетките.

Но гафовете продължават до степен, в която взимат жертви.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички